Missa inte:


Bron

Bron

Hyllade dansk-svenska deckarserien finns nu i sin helhet på SF Anytime. Här får vi till en början följa Saga Norén och Martin Rohde när de sammarbetar öveer landsgränsen för att hitta en seriemördare. Säsongerna därefter dyker nya fall och personliga utmaningar upp för de två poliserna.

Genre: Deckare
Betyg IMDB: 8,7
Pris: 9 kronor per avsnitt, 69-79 för säsong.

Se hos SF Anytime här


Handmaids tale

The Handmaid's Tale

I en dystopisk framtid där världens befolkning i stor utsträckning blivit steril har USA förvandlats till en totalitär regim vid namn Gilead. Fertila kvinnor hålls här som slavar enbart i syfte att avla fram nästa generation. Vi får följa June, eller Offred som hon nu kallas, när hon försöker överleva under dessa hemska omständigheter.

Genre: Thriller/Drama
Betyg IMDB: 8,6
Pris: 19 kronor per avsnitt, 99-149 kronor per säsong.

Se hos SF Anytime här


Broadchurch

Broadchurch

I en liten engelsk by hittas ett barn dött på stranden. Burdusa kriminalpolisen Alec Hardy från London åker dit för att tillsammans med lokala polisen. I och med att de nystar i fallet dyker andra skandaler från byn upp.

Genre: Deckare
Betyg IMDB: 8,4
Pris: 9 kronor per avsnitt, 59 per säsong.

Hyr Broadchurch hos SF Anytime här


AHS

American Horror Story

American Horror Story är skräckserien som tagit världen med storm. På SF Anytime kan du se tre av de välgjorda, fristående säsongerna, närmare bestämt säsong fyra, fem och sex. Säsong fyra kallas Freak Show och utspelar sig på en cirkus. Säsong fem heter Hotel, och skildrar ett nutida hotell tydligt inspirerat av H. H. Holmes ökända mördarhotell. Säsong sex heter Roanoke där ett filmteam beslutar sig för att göra en dokumentär om en hemsökt ladugård.

Genre: Skräck
Betyg IMDB: 8,2
Pris: 9 kronor per avsnitt. 99-149 kronor per säsong.

Hyr American Horror Story hos SF Anytime här


Modern Family

Modern Family

Succéserien där vi får följa tre familjer i samma släkt när de går igenom den vardagsproblematik som många moderna familjer har idag. På SF Anytime kan du hyra säsong fem-nio av serien.

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 8,5
Pris: 9 kronor per avsnitt. 139-249 kronor per säsong.

Hyr Modern Family hos SF Anytime här


The Fall

The Fall

En seriemördare är lös i Belfast och kommissarie Stella Gibson skickas dit för att lösa det. Vi får följa det hela dels ur polisens perspektiv, men även ur mördarens. En välgjord serie med Gillian Anderson, känd från X-files, och Jamie Dornan, känd från 50 Shades of Grey, i huvudrollerna. Hos SF Anytime kan du nu se alla tre säsonger.

Genre: Deckare
Betyg IMDB: 8,2
Pris: 9 kronor per avsnitt, 39-59 kronor per säsong.

Hyr The Fall hos SF Anytime här


The Walking Dead

The Walking Dead

I ett zombieinfesterat USA försöker en grupp människor överleva, samtidigt som hotet från de odöda ständigt är närvarande. Serien har nu blivit så omåttligt populär att den till och med fått en spinoff, Fear the Walking dead, som också finns tillgänglig på SF Anytime.

Genre: Skräck
Betyg IMDB: 8,5
Pris: 9-19 kronor per avsnitt, 49-249 kronor per säsong.

Hyr The Walking Dead hos SF Anytime här


Hipphipp

Hipp hipp!

Genombrottet för succéduon Anders Jansson och Johan Wester. Här får vi för första gången träffa karaktärer som numera känns igen av de flesta, som Tiffany Persson och Itzhak.

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 8,5
Pris: 9 kronor per avsnitt, 19 kronor för första säsongen.

Hyr Hipp hipp! hos SF Anytime här!