Läs även:


Doctor Sleep

Doctor Sleep

Danny Torrance, pojken som såg sin far bli galen på Overlook Hotel i The Shining, har nu växt upp men förföljs fortfarande av händelserna. Han stöter på Abra, som likt han själv också har övernaturliga krafter, och måste skydda henne från kulten The True Knot.

Genre: Rysare
Betyg IMDB: 7,4
Pris: 169 kr

Se Doctor Sleep hos SF Anytime här!


Get out

Get Out

När Chris ska träffa sin flickvän Roses föräldrar för första gången blir stämningen genast stel. Det visar sig att hans svärföräldrar är psykologer, specialiserade inom hypnos. Varför beter sig alla så underligt och kan han ens ta sig därifrån om han ville? En välgjord och viktig film som inte bara bjuder på en nervkittlande upplevelse utan dessutom tar upp viktiga frågor om rasism och diskriminering.

Genre: Thriller
Betyg IMDB: 7,7
Pris: 49 kronor/99 kronor

Se Get Out hos SF Anytime här!


Blair Witch

The Blair Witch Project

En film som gjorde historia när den först gick upp på biograferna 1999. Här får vi följa tre studenter som bestämmer sig för att undersöka en gammal legend om en häxa som rövar bort barn i Marylands skogar. Det hela spårar ur när trion går vilse och någon, eller något, förföljer dem allt djupare in i skogarna.

Genre: Thriller
Betyg IMDB: 6,4
Pris: 39 kronor/99 kronor

Se The Blair Witch Project hos SF Anytime här!


A quiet place

A Quiet Place

I en postapokalyptisk värld där utomjordiska rovdjur härjar på vår planet tvingas en barnfamilj försöka överleva. Eftersom dessa varelser jagar med hjälp av sin extremt känslig hörsel är det total tystnad som gäller. I huvudrollerna ser vi skådespelarparet John Krasinski, som även är regissör för filmen, och Emily Blunt.

Genre: Thriller
Betyg IMDB: 7,6
Pris: 39 kronor/99 kronor

Se A Quiet Place hos SF Anytime här!


Motorsågsmassakern

Motorsågsmasakern

Kanske den kändaste skräckfilmen någonsin. Precis som alla andra bra skräckisar börjar filmen med att ett kompisgäng åker ut till en stuga på landet. Som namnet antyder dyker det upp en galen mördare med en motorsåg i högsta hugg.

Genre: Skräckfilm
Betyg IMDB: 7,5
Pris: 39 kronor

Se Motorsågsmassakern hos SF Anytime här


Split

Split

Kevin kämpar dagligen för att hantera de 23 personligheter som huserar i hans inre. När tre av de mindre välvilliga identiteterna tar över och kidnappar tre tonårsflickor visar de sig att denna trio, som kallar sig Horden, har planer att framkalla en 24:e person, The Beast.

Genre: Thriller
Betyg IMDB: 7,3
Pris: 49/99 kronor

Se Split hos SF Anytime här


The shining

The Shining

Stanley Kubricks skräckklassiker från 1980. Familjen Torrance bor på ett övergivet hotell över vintern då pappa Jack fått jobb som vaktmästare under säsongen. Det tar inte lång tid innan samtliga familjemedlemmar upptäcker att någonting inte står rätt till...

Genre: Thriller/Skräck
Betyg IMDB: 8,4
Pris: 39/99 kronor

Se The Shining hos SF Anytime här