Belkin satsar hårt på trådlös laddning för 2018. Företaget presenterar nu en rad olika produkter i samband med CES 2018.

Missa inte: "I år blev våra hem smarta - men det här är bara början" 

Boost Up Bold Wireless Charging Pad (bilden ovan) är en laddningsplatta på 10W som trådlöst kan ladda Apple, Samsung och andra enheter med qi-laddningsteknik. Laddaren kommer i en rad olika färger och släpps till sommaren. Pris är ännu okänt. 

Belking Charge Stand
Foto: Belkin

Boost Up Wireless Chargin Stand är sedan ett laddningsställ för din Apple eller Samsung-mobil samt andra enheter med laddningsteknik. Även den här på 10W och kommer till sommaren. 

Belkin Charge Mount
Foto: Belkin

Boost Wireless Charging Car Mount följer i stort sätt samma specifikationer som de andra två men är speciellt gjord för att användas i bilen. Samtidigt som enheten laddas har användaren full tillgång till funktioner som wifi, gps, bluetooth med mera. Laddaren kommer även med en extra usb-port för ytterligare laddning. Kommer i sommar. 

Belkin Dual Wireless Pad
Foto: Belkin

Boost Up Dual Wireless Charging Pad är till för dig med dubbla behov och är helt enkelt en extra stor version av Boost Up Bold Wireless Charging Pad som kan ladda två enheter samtidigt. Kommer också i sommar.

Utöver dessa privatalternativ erbjuder Belkin också ett Boost Up Wireless Chargin System som är tänkt för kommersiellt bruk i exempelvis butiker, konferensrum, hotell, restauranger med mera. Även dessa blir tillgängliga i sommar.