Vi på M3.se älskar spel i alla dess slag. Det gör väldigt många andra också, och det finns en hel uppsjö med bra svenska poddar på området som vi tycker att fler borde lyssna på. Därför har vi inlett ett samarbete med några av våra favoritpoddar – däribland Trekraften Podcast, som lägger ut nya avsnitt varje onsdag. 
Även efter Sea of Thieves-betan har vi ännu inte blivit mycket klokare vad spelet egentligen är, men Alex och Fabian delar med sig av sina historier ute på havs ifrån deras spelsession med piratäventyret.

Monster Hunter: World är äntligen släppt och vi har jagat monster, snickrat ihop vapen/rustningar, slafsat i oss mängder av mat, gosat med våra söta Palico-katter, njutit av vykortsvackra vyer och så mycket mer! Vi berättar om hur väl Capcom levererar med denna amibitösa nysatsning för en så storartad spelserie och varför du borde hoppa in och börja jakten!

Microsoft bekräftar att de kommer lansera alla framtida Microsoft Studios-spel dag ett på släppdagen för prenumerationstjänsten Xbox Game Pass och slutligen uppstår Thunderful Games ifrån göteborgsstationerade Zoink/Image & Form.

Spela och jaga på!

Musiken i avsnittet kommer ifrån Sea of Thieves och Monster Hunter: World

Här lyssnar du via Podbean.

Här lyssnar du via Itunes.

Trekraften Discord: https://discordapp.com/invite/013ERV3Vls5moGoUY

00:04:50 - Sea of Thieves-betan
00:28:30 - Monster Hunter: World
01:24:40 - Xbox Game Pass
01:33:50 - Thunderful Games