Att Red Dead Redemption 2 är ett av årets mest efterlängtade spel är bortom allt tvivel. Rockstars Vilda västern-sandlåda släpps senare i höst, och nu har en ny, härligt lång, trailer äntligen lagts ut. I sex minuter får vi bekanta oss med spelvärlden, de olika momenten och lära oss om förutsättningarna för spelets story. Massor av gameplay-inslag finns också att beskåda, varför den nya trailern väckt extra stor uppmärksamhet.

Den nya videon från Rockstar kan beskådas högst upp i artikeln. Förutom att Red Dead Redemption 2 ser ut att bli det vackraste spelet hittills på konsol imponeras vi också av den stora valfriheten i hur protagonisten kan välja att hantera de många olika situationer och konflikter som uppstår. 

Tidigare: Lanseras 26 oktober

Hett efterlängtade Red Dead Redemption 2 är försenat, igen. Spelet kommer istället för i vår att släppas den 26 oktober. Detta meddelade utvecklaren Rockstar själva under torsdagen i ett blogginlägg där de ber om ursäkt för förseningen.

Missa inte: Playstation 4-spelen du behöver ha koll på under 2018

Anledningen bakom är helt enkelt att Rockstar behöver jobba mer på spelet. Som en del av ursäkten släpper de en ny omgång bilder från spelet. 

Detta är den andra förseningen för uppföljaren till Red Dead Redemption som släpptes 2010 till Playstation 3 och Xbox 360 och som ofta rankas som förra generationens allra bästa spel.

Läs också: Xbox One-spelen du behöver ha koll på under 2018