Laddarna nedan är kompatibla med mobiler med stöd för trådlös qi-laddning. Osäker om din mobil har stöd för trådlös laddning eller inte? Prisjakt listar vilka mobiler som har stöd för qi eller inte här. Om din mobil inte har stöd för trådlös laddning kan du fortfarande använda de här laddarna genom att köpa till en qi-mottagare. De här kostar 79 kronor till usb-c eller lightning hos Fyndiq.


Musmatta

Musmatta med superkrafter

Den här stilrena musmattan i svart PU-läder är egentligen en förklädd, trådlös laddningsplatta! Placera upp till tre qi-kompatibla enheter samtidigt på mattan för att ladda batterierna trådlöst.

QI trådlös laddningsplatta musmatta läder
Pris: 199 kronor hos Fyndiq.


Kopphållare QI

Laddare i kopphållaren

Mugghållaren i bilen behöver inte enbart reserveras för take away-kaffe, det kan även vara platsen för en trådlös laddare! Den här cylinderformade laddaren förvarar din mobil säkert under hela färden, och kan dessutom ladda ytterligare en enhet med hjälp av usb.

Kopphållare Snabb Qi Trådlös Billaddare X8
Pris: 486 kronor hos Mytrendyphone.se


Powerbank

Trådlös laddning på språng

Självklart finns det även powerbanks med qi-laddning, för dig som inte alltid har tillgång till ett eluttag när du ska ladda. Den här lilla laddarenn låter dig fylla på batteriet upp till tre gånger trådlöst utan att behöva någon sladd alls.

Powerbank 10 000 mAh med QI laddare
Pris: 456 kronor hos 24.se


Baseus Mushroom

Designladdare

En trådlös laddare behöver inte bara vara praktisk, den kan vara riktigt snygg också. Den här laddaren från Baseus har en liten svampformad lampa som lyser upp i tillvaron.

Baseus Mushroom Snabb Qi Trådlös Laddare med Lampa
Pris: 263 kronor hos Mytrendyphone.


Leman

Futuristisk laddplatta

Den här genomskinliga pucken från Leman mäter ynka 10x9,5 cm. Den har även en inbyggd led-lampa som pulserar vid laddning. Finns i vitt och svart utförande.

Leman Fantasy
Pris: 179 kronor hos Fyndiq.


Nillkin Phantom Trådlös laddare Qi Android

Star Trek-feeling

Nillkin Phantom ser ut som något typ av alphorn, men är egentligen en qi-laddare med inbyggd, dimmbar lampa. Laddaren är 25 cm hög och fungerar med mobiler vars skal är tunnare än 6 mm.

Nillkin Phantom Qi Charger Lamp
Pris: 449 kr hos Iphonebutiken


 Vooni Qi Trådlös Trippel Laddningsplatta

Multitaska

Varför nöja sig med att ladda en mobil när du kan ladda fem? Den här laddplattan fyller upp batteriet på upp till tre mobiltelefoner trådlöst och två enheter via sladd.

QI laddare, trådlös laddare för 3 enheter samtidigt
Pris: 399 kronor hos Coolstuff.