Zens Ultra Fast

Supersnabb laddare

Under det här diskreta yttret döljer sig en trådlös laddare med snabbladdning för de mobiler som stöder detta. Du kan dessutom välja om mobilen ska stå upp eller ligga platt ner på plattan.

Zens Ultra Fast Wireless Charger Stand 15 W
Pris: 600 kronor hos Teknikmagasinet.


Lampa med qi-laddare

Ett lysande alternativ

Varför inte kombinera en till synes vardaglig bordslampa med en trådlös laddare? Den här stilrena lampan bör passa in på de flesta tekniknördars skrivbord och har desutom inbyggd qi-laddare i foten. Lampan har fem olika färgalternativ beroende på hur varmt ljus du vill ha samt sju olika ljusstyrkor. Mäter 43 cm i höjd.

TaoTronics Wireless Qi Power Charger
Pris: 39,99 euro (cirka 400 kronor) hos Amazon.de


Trådlös laddare Qi Android

Prisvärd laddplatta med extra usb-portar

Den här smidiga plattan laddar valfri enhet med qi-stöd trådlöst, samtidigt som du kan ladda två andra enheter med usb-sladd. Finns i både svart och vitt utförande och mäter 9 x 9 cm.

Trådlös laddare med Qi Laddplatta, 2xUSB (Vit)
Pris: 149 kr hos CDON.


Trådlös laddare Qi Android Kwmobile

Diskret träkloss

En trådlös laddare kan egentligen se ut hur som helst och behöver inte alls vara utsmyckad med massa atteraljer. De kan till exempel komma i form av en träbit, som den här laddaren från Kwmobile som ser ut som en vanllig träbit.

Kwmobile Wooden Qi Standard Wireless Charger
Pris: 12,40 euro (cirka 125 kr) hos Amazon.de


Trådlös laddare Qi Android

Laddställ med snabbladdning

Det här stället visar inte bara upp din mobil på ett snyggt sätt, den laddar även din mobil trådlöst och snabbt. En liten hylla på nederkanten säkerställer att mobilen inte glider av stället och lampor indikerar när mobilen är färdigladdad.

Laddställ Trådlös Qi med Snabbladdning
Pris: 249 kr hos CDON.


Magnetisk bilhållare

För bilen

Det är numera olagligt att hålla i mobilen under tiden du kör bil, men att ha den uppsatt på mittkonsolen verkar än så länge vara okej. Den här magnetiska qi-laddaren fästs i fläktgallret i din bil och fungerar sedan både som en hållare och laddare för din mobil.

Magnetisk Bilhållare för fläktgaller Trådlös Qi laddning, LED
Pris: 399 kr hos CDON