Har du köpt en ny Samsung Galaxy S9 eller S9 Plus? Med en sådan dyrgrip krävs ett snyggt och skyddande skal eller fodral. Om du köpt nya Note 9 kan du hitta våra tips på schyssta skal här.


Baseus Wing

Supertunnt superskal

Ett 0,45 mm tjock skal som ändå lyckas skydda såväl kamera som fram- och baksida på mobilen? Låter det för bra för att vara sant? Tänk om! Det här lövtunna skalet från Baseus gör allt det kostar dessutom en rimlig slant.

Pris: 149 kronor till S9 och S9 Plus hos Lifestylestore.


Transparent

Osynligt men ändå skyddande

Har du valt färg på din S9:a med omsorg? Då kanske det inte känns så roligt att täcka din fina mobil med ett skal. Men mobiler måste ändå skydda, så varför inte välja ett tunt och genomskinligt skal för minsta möjliga påverkan på mobilens ursprungliga design. Det här skalet kostar dessutom just nu ynka 49 kronor och skyddar med hjälp av en upphöjd kant inte bara mobilens baksida utan även skärmen.

Pris: 49 kronor till S9 och S9 Plus hos CDON.


Mujjiskal

Slimmat och skyddande på samma gång

Ofta tvingas vi kompromissa mellan smidigt fodral eller bra skydd till vår dyrgrip. Inte mer! Det här snygga, slimmade fodralet från Mujji i läder finns till både Galaxy S9 och S9 Plus samt innehåller även en kortficka där du får plats med upp till tre av dina mest använda kort.

Pris: 499 kronor till S9 eller 549 kronor till S9 Plus hos Lifestylestore.


Hearthstone skal S9

Visa upp favoritspelet

Heartstone är ett av de absolut populäraste mobilspelen just nu. Låt inte dina medmänniskor undra över vad du spelar frenetiskt på din mobil, hjälp dem på traven genom att pryda mobilskalet med en Hearthstone-logga. Finns i både skal- och plånboksfodralsutförande.

Pris skal: 169 kronor till S9 och S9 Plus hos Fyndiq.
Pris plånboksfodral: 279 kronor till S9 och S9 Plus hos Fyndiq.


Clear View Standing Cover Samsung

Snygga led-notiser
Skydda din mobils framsida samtidigt som du slipper flytta på en flärp för att se notiser och svara på samtal. Nu kan du få det bästa av två världar med Samsungs egna plånboksfodral. I locket finns inbyggd led-belysning för att du ska kunna se notiserna även när fodralet är stängt. Som en liten extra bonus kan du dessutom ställa upp mobilen om du till exempel vill se på film. Finns i svart, blått och lila.

Pris: 410 kr till S9 och S9 Plus hos CDON.

Missa inte: Här hittar du Galaxy S9 billigast!


Silikon

Det klassiska silikonskalet

Nyare mobiler är ofta långa, smala och alldeles för ofta otroligt hala och lätta att tappa. Ett enkelt silikonskal ger bättre greppvänlighet för dig som inte vill stå där med en trasig mobil på marken på grund av att du tappade greppet. Det här alternativet är producerat av Samsung själva.

Pris: 255 kr till S9 eller 245 kr till S9 Plus hos Dustin.


Ögla

Mer grepp med gömd ögla

Varför nöja sig med ett vanligt skal när du kan köpa ett skydd till din mobil med extra funktioner? Det här skalet ser inte bara väldigt coolt ut, det har dessutom en utfällbar ring på baksidan som kan användas till exempel för att fästa mobilen i någonting, ha bättre grepp när du håller i den, eller som ställ när du vill titta på film i mobilen. Observera att det här skalet i skrivande stund endast finns tillgängligt till Samsung Galaxy S9 Plus.

Pris: 18,99 euro (cirka 190 kronor) till S9 Plus hos Amazon.de.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning

Samsung Galaxy S9 SM-G960F/DS 64GB Pris vid test: 8790 kr.

Bästa pris just nu: 5600 kr