Mujjiskal

Slimmat och skyddande på samma gång

Ofta tvingas vi kompromissa mellan smidigt fodral eller bra skydd till vår dyrgrip. Inte mer! Det här snygga, slimmade fodralet från Mujji i läder finns till både Galaxy S9 och S9 Plus samt innehåller även en kortficka där du får plats med upp till tre av dina mest använda kort.

Pris: 499 kronor till S9 hos Lifestylestore. 549 kronor till S9 Plus.


Hearthstone skal S9

Visa upp favoritspelet

Heartstone är ett av de absolut populäraste mobilspelen just nu. Låt inte dina medmänniskor undra över vad du spelar frenetiskt på din mobil, hjälp dem på traven genom att pryda mobilskalet med en Hearthstone-logga.

Pris: 279 kronor till S9 och S9 Plus hos Fyndiq.


Clear View Standing Cover Samsung

Snygga led-notiser
Skydda din mobils framsida samtidigt som du slipper flytta på en flärp för att se notiser och svara på samtal. Nu kan du få det bästa av två världar med Samsungs egna plånboksfodral. I locket finns inbyggd led-belysning för att du ska kunna se notiserna även när fodralet är stängt. Som en liten extra bonus kan du dessutom ställa upp mobilen om du till exempel vill se på film. Finns i svart, blått och lila.

Pris: 410 kr till S9 hos CDON. 410 kronor till S9 Plus.


Silikon

Det klassiska silikonskalet

Nyare mobiler är ofta långa, smala och alldeles för ofta otroligt hala och lätta att tappa. Ett enkelt silikonskal ger bättre greppvänlighet för dig som inte vill stå där med en trasig mobil på marken på grund av att du tappade greppet. Det här alternativet är producerat av Samsung själva.

Pris: 255 kr till S9 hos Dustin. 245 kr till S9 Plus.


Ögla

Mer grepp med gömd ögla

Varför nöja sig med ett vanligt skal när du kan köpa ett skydd till din mobil med extra funktioner? Det här skalet ser inte bara väldigt coolt ut, det har dessutom en utfällbar ring på baksidan som kan användas till exempel för att fästa mobilen i någonting, ha bättre grepp när du håller i den, eller som ställ när du vill titta på film i mobilen. Observera att det här skalet i skrivande stund endast finns tillgängligt till Samsung Galaxy S9 Plus.

Pris: 18,99 euro (cirka 190 kronor) till S9 Plus hos Amazon.de.

Samsung Galaxy S9 SM-G960F/DS 64GB Pris vid test: 8790 kr.

Bästa pris just nu: 6299 kr