Har du köpt en ny Samsung Galaxy S9 eller Galaxy S9 Plus? Med en sådan dyrgrip krävs ett snyggt och skyddande skal eller fodral. Om du köpt nya Galaxy Note 9 kan du hitta våra tips på schyssta skal här.


Baseus Wing

Supertunnt superskal

Ett 0,45 mm tjock skal som ändå lyckas skydda såväl kamera som fram- och baksida på mobilen? Låter det för bra för att vara sant? Tänk om! Det här lövtunna skalet från Baseus gör allt det kostar dessutom en rimlig slant.

Baseus Wing Case till Samsung Galaxy
Pris: 149 kronor till Galaxy S9 eller 139 kronor till Galaxy S9 Plus hos Skalhuset.


Cykelfodral

Ta med S9 på cykeln

Att ha mobilen i byxfickan när du cyklar är inte optimalt på något sätt. Om du fortfarande vill ha luren nära till hands och kanske till och med använda den som gps kan ett fodral i den här stilen vara någonting för dig. Fodralet får plats med mobiler med skärm upp till 6 tum (Galaxy S9 är 5,8 tum) och fästs på cykelns överrör. Touchskärmen går fortfarande att använda – och för allväderscyklaren är fodralet även vattenbeständigt. Fodralet inkluderar även utrymmen för till exempel powerbank och laddare.

Wheel Up Universell Vattenresistent Cykelväska - 6"
Pris
: 261 kronor hos Mytrendyphone.


Transparent

Osynligt men ändå skyddande

Har du valt färg på din Galaxy S9 med omsorg? Då kanske det inte känns så roligt att täcka din fina mobil med ett skal. Men mobiler måste ändå skydda, så varför inte välja ett tunt och genomskinligt skal för minsta möjliga påverkan på mobilens ursprungliga design. Det här skalet kostar dessutom just nu ynka 49 kronor och skyddar med hjälp av en upphöjd kant inte bara mobilens baksida utan även skärmen.

Transparent skal till Samsung S9/S9 Plus
Pris: 59 kronor till Galaxy S9 eller 59 kronor till Galaxy S9 Plus hos CDON.


Vattentätt

Skydda mobilen mot vatten och stötar

Samsung Galaxy S9 och Galaxy S9 plus må vara ip68-klassade, men det här innebär inte att du ska ha med dig mobilen in i duschen eller när du snorklar. Vill du ge din mobil ett extra skydd mot vattenskador bör du istället investera i ett vattentätt skal, till exempel det här snygga från Lifeproof. Det skyddar även din lur mot fallskador.

Lifeproof FRE Case for Galaxy S9 Plus Night Lite
Pris: 799 kronor hos CDON. 849 kronor till S9 Plus,


Mujjiskal

Slimmat och skyddande på samma gång

Ofta tvingas vi kompromissa mellan smidigt fodral och bra skydd till vår dyrgrip. Inte mer. Det här snygga, slimmade fodralet från Mujjo i läder finns till både Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus. Det innehåller även en kortficka där du får plats med upp till tre av dina mest använda kort.

Mujjo Full Leather Wallet Case
Pris: 399 kronor till S9 eller 449 kronor till S9 Plus hos Webhallen.


Träningsarmband

Ta luren till gymmet

Tycker du om att lyssna på musik när du tränar, eller vill du kanske bara ha koll på din träning i valfri hälsoapp? Många gymkläder erbjuder begränsade möjligheter att ta med mobilen på löprundan eller gympapasset, så ett sportarmband som håller mobilen på plats kommer väl till pass. Med den här modellen finns även plats att förvara skåpnyckel och gymkort.

Sportarmband till Samsung Galaxy S9
Pris
: 169 kronor hos CDON. 179 kronor till S9 Plus.


Clear View Standing Cover Samsung

Snygga led-notiser
Nu kan du få det bästa av två världar med Samsungs egna plånboksfodral. I locket finns inbyggd led-belysning för att du ska kunna se notiserna även när fodralet är stängt. Som en liten extra bonus kan du dessutom ställa upp mobilen om du till exempel vill se på film. Finns i svart, blått och lila.

Samsung Clear View Standing Cover Galaxy s9/S9 Plus
Pris: 410 kr till Galaxy S9 och Galaxy S9 Plus hos CDON.

Missa inte: Här hittar du Galaxy S9 billigast!


Silikon

Det klassiska silikonskalet

Nyare mobiler är ofta långa, smala och ofta otroligt hala och lätta att tappa. Ett enkelt silikonskal ger bättre greppvänlighet för dig som inte vill stå där med en trasig mobil på marken på grund av att du tappade greppet. Det här alternativet är producerat av Samsung själva.

Samsung Silicone Cover EF-PG960
Pris
: 255 kr till Galaxy S9 eller 245 kr till Galaxy S9 Plus hos Dustin.


Slim Ring Case S9

Mer grepp med gömd ögla

Varför nöja sig med ett vanligt skal när du kan köpa ett skydd till din mobil med extra funktioner? Det här skalet ser inte bara väldigt coolt ut, det har dessutom en utfällbar ring på baksidan som kan användas för att fästa mobilen i någonting, få bättre grepp när du håller i den, eller som ställ när du vill titta på film i mobilen. Skalet har även en metallplatta på baksidan som gör den kompatibel med magnetiska hållare.

Pris: 169 kronor till Galaxy S9 eller till Galaxy S9 Plus hos Fyndiq.

Samsung Galaxy S9 SM-G960F/DS 64GB Pris vid test: 8790 kr.

Bästa pris just nu: 5950 kr