Mer streaming:


Mrs Maisel

The Marvelous Mrs. Maisel

Säsong fyra har precis släppts i den populära serien The Marvelous Mrs. Maisel. Året är 1960 och det ligger förändring i luften. Midge försöker finslipa sina skämt och hittar ett uppträdande med total kreativ frihet. I huvudrollerna finns Emmy-vinnaren Rachel Brosnahan och prisbelönta skådespelaren Tony Shalhoub. The Marvelous Mrs. Maisel är skapad av Amy Sherman-Palladino och Daniel Palladino.

Genre: Komedi, drama
IMDB betyg: 8,7
Se The Marvelous Mrs. Maisel här på Prime


Reacher

Reacher

När den pensionerade militärpolisen Jack Reacher grips för ett mord han inte begått, hamnar han mitt i en dödlig konspiration full av korrupta poliser, skumma affärsmän och intrigerande politiker. Med bara sitt vett måste han ta reda på vad som händer i Margrave, Georgia. Den första säsongen av Reacher är baserad på den internationella bästsäljaren The Killing Floor av Lee Child.

Genre: Action, thriller
IMDB betyg: 8,6

Se Reacher här på Prime


Carnage a trois

Grand Tour: Carnage A Trois

I den nya säsongen av Lockdown Special dyker trion in i den franska bilkulturens bisarra värld. På en episk bilresa som påbörjas i Wales upplever trion hårresande bergsklättringar, bombdesarmering, propellerdrivna bilar och helikopter stunt samt några av de mest spännande biltävlningarna i deras liv innan de slutligen når den Engelska kanalen. Räkna dessutom med konstant grälande mellan Clarkson, May och Hammond. 
Avsnittet har premiär den 17:e december.

Genre: Komedi
Betyg IMDB: 8,8

Se Säsong 4 av Grand Tour här på Prime


Wheel of time

Sagan om Drakens återkomst

Sagan om Drakens återkomst utspelar sig i en fantasivärld där vi får följa Moiraine (Rosamund Pike), en medlem i den mäktiga kvinnliga organisationen Aes Sedai, när hon anländer till den lilla staden Tufloden. Hon ger sig ut på en farlig resa tillsammans med fem ungdomar från byn, varav en enligt profetian ska vara Draken återfödd.

Genre: Fantasy
IMDB: 7,5

Se Sagan om Drakens återkomst här på Prime


Parks and Recreations

Parks And Recreation

Från den Emmyvinnande duon Greg Daniels (The Office, King of the Hill) och Michael Schur (The Office, Saturday Night Live) kommer en komedi om en plats där ingenting någonsin blir gjort… småstadsstyrelsen. Serien inleder aningen trevande, men växer till sig efter bara några avsnitt.

Genre: Komedi
IMDB: 8,6

Se Parks and Recreation här på Prime


Fear of the Walking Dead

Fear of the Walking Dead

En spinoff på The Walking Dead. I en stad dit människor kommer när de vill gömma sig, dölja hemligheter och begrava sitt förflutna, hotar ett utbrott att förstöra det lilla lugn som konsulenten Madison Clark och engelskläraren Travis Manawa har lyckats åstadkomma.

Genre: Skräck, drama
IMDB: 6,9

Se Fear of the Walking Dead här på Prime


Mad Men

Mad Men

Den här prisbelönta serien utspelar sig i New York på 1960-talet, och tar en titt på insidan av en reklambyrå under en tid då denna bransch hade en lockande glamour. Dekoren och klädseln i serien prickar otroligt rätt. Spännande och intressant på ett lågintensivt sätt. Serien har vunnit mängder av priser.

Genre: Drama
IMDB: 8,6

Se Mad Men här på Prime


Goliath

Goliath

Tidigare var han en mäktig advokat, men nu är han utbränd, slutkörd och tillbringar mer tid på barer än i rätten. Motvilligt tar han sig an ett fall som gäller vållande till annans död. Motparten är den största klienten på advokatbyrån som han själv har varit med och grundat. Billy och hans slitna team avslöjar en omfattande konspiration, och rättegången mot denna Goliat blir på liv och död. Billy Bob Thornton är som klippt och skuren för rollen.

Genre: Drama
IMDB: 8,2

Se Goliath här på Prime


The Expanse

The Expanse

Julie Mao är en rik flicka som ägnar sig åt politisk aktivism som en dag försvinner, då sammanlänkas Ceres-polisen Joe Millers (Thomas Jane), tillfällige skeppskaptenen James Holdens (Steve Strait) och FN-politikern Chrisjen Avasaralas (Shohreh Aghdashloo) liv. Mitt uppe i alla politiska spänningar mellan Jorden, Mars och Bältet, avslöjar de tidernas största konspiration. Science fiction när den är som bäst.

Genre: Science fiction
IMDB: 8,5

Se The Expanse här på Prime


The Exorcist

The Exorcist

Exorcisten är en psykologisk thriller som följer två präster som tar itu med en familj som drabbats av demonisk besittning. Fader Tomas Ortega är den katolska kyrkans nya ansikte: progressiv, ambitiös och medkännande. Fader Marcus Keane är en modern präst, ett föräldralös barn som fostrats sedan barndomen av Vatikanen för att föra krig mot deras fiender. Baserade på filmen som skrämde slag på halva världen.

Genre: Skräck
IMDB: 8

Se The Exorcist här på Prime


Carnival Rove

Carnival Rove

En seriemördare är lös på Carnival Row och regeringen vägrar att göra något åt morden på samhällets lägst stående medborgare. Rycroft Philostrate, en krigserfaren utredare, är den enda som vill stoppa morden och bevara den bräckliga freden. Men när Vignette Stonemoss, en alv-flykting dyker upp i Burgue, tvingar hon Philo att göra upp räkningen med ett förflutet som han försökt att glömma.

Genre: Thriller, drama, fantasy
IMDB: 7,8

Se Carnival Rove här på PrimeClarkson's Farm

Clarkson’s Farm

Jeremy Clarkson, en av de tre programledarna från Top Gear, får vi se i ett väldigt annorlunda sammanhang. Han har skaffat bondgård och tänker ”hur svårt kan det vara att vara bonde” för att snabbt inse att allt som kan hända händer. I Clarkson’s Farm följer vi Jeremy och hans brokiga skara av medarbetare när de ställs inför dåligt väder, olydiga djur, gröda som vägrar växa och en oväntad pandemi. Första avsnittet är aningen ljummet, men serien lyfter. Det är en charmig, ibland ledsam och väldigt ofta en rolig serie.

Genre: Dokumentär, humor
Betyg: IMDB: 9,1

Se Clarkson’s Farm på Prime Video här


The Boys

The Boys

The Boys är en minst sagt satirisk titt på vad som händer när superhjältar, lika populära som kändisar, lika inflytelserika som politiker och vördade som gudar, missbrukar sina supermakter snarare än att använda dem för gott. Gott om action, oväntade vändningar med perfekt castade skådespelare. Både säsong ett och två går att strömma. En av de bättre superhjälte-serierna, och då räknar vi även med Marvel.

Genre: Action, drama
Betyg: IMDB: 8,7

Se The Boys på Prime Video här

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning