Plånbok korthållare rfid-skydd

Skydda dig mot skimming

På senaste tiden har det kommit flera rapporter om personer som blivit skimmade genom plånboken. Detta eftersom många kort numera kan ”blippa” för mindre köp. Skydda dig från den här typen av brott genom att lägga ett så kallat rfid-kort mellan dina kort och din plånbok. Det här blockerar dina kort från att bli ”blippade” av någon med onda avsikter. Hos Kjell och Company får du nu två stycken för 130 kronor.

Rubicson Skyddskort för plånbok 2-pack
Pris: 130 kronor hos Kjell och Company.


Stöldlarm, kamera, wifi-hotspot, powerbank och gps-tracking i ett

Volterman tar sannerligen begreppet plånbok till nästa nivå. Den här produkten har trådlös laddning, gps för att kunna berätta när du har gått ifrån den och för att du ska hitta den, samt kamera för att kunna fotografera en eventuell tjuv. Den fungerar dessutom som wifi-hotspot. Den här smarta plånboken är gräsrotsfinansierad på sidan Indiegogo som än så länge är i produktionsstadiet och ännu inte har skickats ut till investerare än. Finns även i form av korthållare och passfodral.

Volterman
Pris: 39-395 dollar (cirka 320-3 240 kronor) hos Indiegogo.


Orbit plånbok korthållare rfid-skydd

Avancerad plånbok med powerbank

Om du inte vill vänta tills Volterman når marknaden finns det faktiskt riktigt smarta alternativ tillgängliga redan nu. Orbit kopplas med bluetooth till din mobil vilket möjliggör massor av intressanta funktioner. Du kan till exempel få plånboken att låta genom ett tryck på mobilen, eller få mobilen att låta med ett tryck på plånboken. Dessutom kan du använda den som fjärrutlösare när du ska ta gruppfoton.

Orbit Wallet
Pris: 1 199 kronor hos Lifestylestore


Orbit Card Plånböcker korthållare rfid-skydd

Gör din dumma plånbok smart

Är du en person som ofta går ifrån din plånbok? Om du inte vill köpa en helt ny, smart plånbok kan du göra din redan befintliga lite bättre med det här kortet. Den ger din plånbok samma funktioner som Orbit wallet (se ovan), utan att ta upp mycket mer plats än ett kreditkort.

Orbit Card
Pris: 399 kronor hos LifestyleStore.