Vagabond

Förvara sedlarna i smart kapsel

Sedlar är ett elände att ta med sig, men kan behövas när du är utomlands. Den här kapseln mäter ynka 1,4 centimeter i diameter och fästs enkelt i nyckelknippan. Det här är perfekt för dig som reser mycket då behållaren dessutom är vattentät. Kan så klart användas för annat än sedlar för dig som till exempel behöver bära runt på piller och annat smått.

Vagaborn Cash Capsule
Pris: 49 kronor hos Coolstuff.


Vagabond

Smidig plånbok för både sedlar och kort

Problemet med många tunna plånböcker är att de inte får plats med sedlar och kvitton. Den här snygga och smidiga saken löser det här genom att erbjuda både kortfack och elastiska band för sedlar och kvitton.

Vagaborn Magisk Plånbok
Pris: 179 kronor hos Coolstuff.


Ledger Nano S

Plånbok för kryptovalutan

Är du en sådan som har övergett gamla vanliga kronor för kryptovalutor? Den här lilla stickan är en liten lagringsenhet med display som är utvecklad för att passa alla som handlar mycket med till exempel Bitcoin eller Etherium, bland annat genom speciella autentiseringsmetoder.

Ledger Nano S
Pris: 74,99 euro (cirka 750 kronor) hos Amazon.de.


Multitool

Slimmat med inbyggt multitool

Den här slimmade plånboken har plats för upp till tio kort och givetvis också rfid-skydd. Inte nog med det, den döljer dessutom ett hemligt fack för mynt och ett multiverktyg bestående av bland annat kapsylöppnare, linjal och skruvmejsel.

Aarandano
Pris: 25,90 euro (cirka 260 kronor) hos Amazon.de