Läs även: Stort jämförande test av elcyklar


El-scooter Fortor Insportline

Är du avis på de som glider ner för stan på en eldriven sparkcykel? Nu kan du testa en hopfällbar elscooter för pangpris!

Elscooter

Den här modellen från Insportline kör upp till 68 kilometer på en laddning med en topphastighet på 25 km/h. I och med att den bara väger 20 kilo och går att fälla ihop kan du ta med dig den här var som helst. Du kan även ladda mobilen med sparkcykeln via usb.

Pris: 9 950 kronor hos CDON. (observera att elcykelpremien inte gäller för sparkcyklar)


Fashion 20 elcykel

Great White Fashion 20"

Kan du tänka dig att lägga lite mer pengar på lite mer kräm och lite större hjul? Great White har även en modell med 20-tumsfälgar och en maxhastighet på 25 km/h. Drivs av ett 36V 8Ah-batteri och en 250W borstlös motor som ger dig 35 km/h i räckvidd.

Pris: 5 995 kronor hos Greatwhite.


Airwheel elcykel

Airwheel R5B

Letar du efter en smart, hopfällbar elcykel? Den här modellen kopplas upp mot din mobil via tillhörande app där du kan hålla koll på hur, när och var du har cyklat. Är byggd på en förstärkt aluminiumram och väger 18,5 kilo. Tillverkaren menar även att 24V-batteriet ger upp till 100 km i räckvidd under ideala förhållanden. Batteriet kan även användas som powerbank till din mobil. Har 11 växlar, skivbromsar och kommer med framlykta.

Pris: 9 500 kronor hos Fyndiq.


CIty Sport

Yosemite City Sport 28"

En hoj för stadscyklaren! Den här cykeln är utrustad med åtta växlar och hydrauliska skivbromsar både fram och bak. Har en 36V 250W-motor och 9Ah-batteri som presterar upp till 25 km/h i upp till 30-60 kilometer. Kommer med pakethållare och baklyse.

Pris: 8 999 kronor hos Biltema.


Mountainbike

Elcykel MTB 27,5”

Självklart finns även prisvärda cyklar i mountainbike-utförande. Den här cykeln kommer med sju växlar, dämpad låsgaffel, hydrauliska skivbromsar, lcd-display och, kanske viktigast av allt, ringklocka. 36V/250W-motorn med 8,8Ah-batteri ger 25 km/h i maxhastighet och 30-60 kilometers räckvidd.

Pris: 7 999 kronor hos Biltema.


Lowstep

Elcykel Low Step 28"

Letar du efter en elcykel med lågt insteg? Då kanske den här cykeln är något för dig! Den har en 36V/250W-motor och 10Ah-batteri, har 30-60 kilometer i räckvidd samt en maxhastighet på 25 km/h. Den har sju växlar, fälgbroms och såväl fram som baklyse. Kommer med pakethållare, cykelkorg, ringklocka och reflexer.

Pris: 7 999 kronor hos Biltema.


Läs även: Stort jämförande test av elcyklar

Prisjakt I samarbete med Prisjakt.nu
Populäraste Hopfällbara elcyklar just nu