Omdöme

Com Hem TV Hub

Några mindre bra saker till trots är Tv Hub ändå en välkommen nyhet för de Com Hem-ägare som fortfarande högaktar tablå-tv, och likväl ett nödvändigt steg för att Com Hem ska fortsätta vara relevanta på tv-området framöver. Låt sedan gå för att tablå-tv börjar bli förlegat med tanke på de allt bättre play-tjänsterna. Android TV som plattform är ju heller inte någon Apple TV-dödare, framför allt har apputbudet, gränssnittet och mjukvaran en bra bit kvar innan vi ens börjar fundera på att låta enbart den här sitta inkopplad i vår tv.

Och om vi nu ändå ska se Tv Hub som en samlingsbox för såväl tablå-tv som för streamingtjänster och allt däremellan är det ju tråkigt att vi inte kan spela in på boxen, eller ens kan koppla till en hårddisk för ändamålet. Ja, vi vet att vi skrev att vi inte använder funktionen – men ändå. Det är ju typ den enda pyttelilla fördel Tivo fortfarande har.

Att köpa Tv Hub löst kostar 1 695 kronor. Nu under lanseringsperioden kan du i stället välja att hyra den för en engångsavgift om 500 kronor. Com Hem-kunder kan införskaffa en Tv Hub redan i dag, medan Boxerkunderna får möjlighet att göra detsamma "senare under 2018". 


Fakta Com Hem Tv Hub

Typ: Android TV-box
Hårddisk: Nej
Upplösning: 4k (för play-tjänster)
Videoformat: 4k hdr
Anslutningar: 1 st optisk ingång, 1 st hdmi. 1 st usb, 1 st lan-port, 1 st koaxial
Mått: 155 x 155 x 30mm
Vikt: 400 g

Läs mer och köp här!

plus

Snygg design.
Inbyggd Chromecast.
Smidigt att ha play-tjänster och tablå-tv i samma låda.
Snabb.

minus

En hel del buggar i dagsläget.
Saknar inspelningsmöjligheter.
Android TV är fortfarande inte komplett.
Usel röststyrning.

Betyg 3 av 5
Sida 2 / 2

Innehållsförteckning