Resident Evil

Genre: Skräck
Handling: Någon på Netflix måste ha upptäckt hur omåttligt stort intresset för remaken på kultförklarade skräckspeler Resident Evil 2 är, för nu hakar de också på trenden och gör en egen serie.

Bakom kameran hittar vi samma produktionsteam som gjort filmerna med samma namn. Planen ska enligt rykten vara att djupdyka i mytologin och utforska vad som egentligen händer på Umbrella Corporation.
Premiär: Oklart. Under produktion.

The Witcher

Genre: Fantasy
Handling: Äntligen händer det! Netflix första egenprodcerade serie från Polen baserad på populära tv-spelet med samma namn. I rollen som Geralt ser vi Henry Cavill, kanske mest känd som Superman. Mer än så vet vi egentligen inte om den här serien.
Premiär: 2019


Black mirror

Black Mirror, säsong 5

Genre: Sci-fi/Thriller
Handling: I december fick vi för första gången på ett år ett nytt Black Mirror avsnitt i form av interaktiva Bandersnatch. Men vi ska även få en hel säsong till.

Det enda vi vet om nästa säsong om den omåttligt populära, ofta ångestladdade sci-fi-serien är att den återigen utforskar nya genrer, samt att det som alltid är riktigt bra skådespelare och producenter inblandade. Och, något otippat, att ingen mindre än Miley Cyrus är en av de medverkade.
Premiär: 2019.

Dark

Dark, säsong 2

Skådespelare: Louis Hofmann.
Genre: Sci-fi/Thriller
Handling: Supersuccén från Tyskland är tillbaka! Än så länge är det väldigt lite vi vet om säsong två av denna sci-fi-thriller, mer än att han ser ut att ha tappat sin karaktäristiska, gula jacka på första bilderna. Ska Jonas överleva i den dystopiska framtiden?
Premiär: 2019.

Läs även: Här är bästa serierna på Netflix just nu
Störst av allt

Genre: Deckare/Thriller
Handling: Här har Netflixgått ihop med Felix Herngrens produktionsbolag FLX för filmatiseringen av Malin Persson Giolitos bok från 2016. Boken skildrar rättegången efter ett brutalt dåd i en av Stockholms finaste gymnasium. I rollistan ser vi bland annat Hanna Ardéhn (30 grader i februari), artisten Fredrik Sandman (FO&O) och William Spetz.
Premiär: 5 April


Netflix

After Life
Genre: Humor
Handling: Tonys liv är perfekt, tills hans fru går bort plötsligt. Han bestämmer sig för att straffa världen för detta genom att säga och göra precis det som faller honom in. En brittisk, mörk humorserie av och med Ricky Gervais, känd från The Office.
Premiär: 8 mars.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning