Avatar: The Last Airbender

Genre: Barn
Handling: När teckande Avatar-serien sändes på Netflix under 2000-talet blev det en av de mest populära tecknade serierna. Efter en mindre omtyckt filmatisering har det varit tyst på den har fronten, tills Netflix berättade att de kommer göra en live action-serie baserad på serien i år.
Premiär: 2019

The Irishman

The Irishman
Genre: Drama
Handling: En av de mest efterlängtade gangsterfilmerna i modern tid. Legenderna Al Pacino och Robert De Niro återförrenas för första gången sedan Heat i detta alster signerad ingen mindre än Martin Scorsese.
Premiär: Oktober 2019


The Wave

Genre: Drama
Handling: Baserad på tyska filmen Die Welle från 2008. En gymnasielärare demonstrerar hur det är att leva under en diktatur för sin klass, någonting som senare totalt spårar ur när experimentet tar en brutal vändning. Bakom serien står bland annat skaparna av filmen med samma namn.
Premiär: 2019


Netflix
Foto: Netflix

Turn Up Charlie

Skådespelare: Idris Elba (Thor, Pacific Rim)
Genre: Komedi
Handling: Idris Elba i en roll som vi kanske inte förknippar honom med vanligtvis. Här är en misslyckad DJ som tar jobb som en barnvakt, en roll som ska förändra hans liv totalt.
Premiär: Mars 2019


The Last Thing He Wanted

Genre: Drama
Handling: Här snackar vi kändis-bonanza! Anne Hathaway, Willem Dafoe och Ben Affleck är bara några av de stora namnen som kommer finnas med på rollistan. Filmen är baserad på boken med samma namn som handlar om en journalist som lämnar sitt jobb för att ta över sin fars karriär som vapenhandlare.
Premiär: 2019
 Namnlös nederländsk sci-fi serie

Skådespelare: Okänt
Genre: Sci-fi/ungdom
Handling: Här får vi följa ett antal nederländska studenter i Amsterdam som tycks ha allt i social status, pengar och makt. Allt vänds upp och ner när de av misstag råkar öppna upp en demonisk portal till den holländska guldåldern.
Premiär: 2019

Sida 2 / 2

Innehållsförteckning