Här listar vi de erbjudanden på teknik och prylar som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss om att det inte är en "falsk" kampanj – det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.

För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst. Observera att många av de här kampanjerna är tidsbegränsade och att återförsäljarna ofta har begränsat med produkter att tillgå.


Tile Style

Snygg gps-tracker

Tile har gjort massor av olika gps-trackers för olika typer av användare. En av dem är Tile Style – en lite snyggare variant som fortfarande har samma smarta funktioner. Fäst på nycklar, handväska eller något annat du brukar tappa bort och få dem antingen att ge ifrån sig ett högt ljud eller skicka GPS-koordinater.

Tile Style
Ord. pris
: 399 kronor.
Kampanjpris: 189 kronor (1 st) hos Coolstuff. 324 kronor för 4 st.


Elcykel

Elcykel-bonanza

Cykelkraft, elcykelvaruhuset och CDON har massor av elcyklar i alla möjliga olika utföranden, storlekar och batterier till rabatterat pris på sin hemsida.

Missa inte: Vi testar hetaste elcyklarna!


Vår bevakning är helt och hållet redaktionell och vi tipsar dig om var du hittar lägsta pris på intressanta och bra produkter inom vårt bevakningsområde. Här kan du läsa mer om vår policy angående sponsrade länkar.