Här listar vi de erbjudanden på teknik och prylar som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser. För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Observera att många av de här kampanjerna är tidsbegränsade och att återförsäljarna ofta har begränsat med produkter att tillgå.


Lifx Beam

Smart, modulär led-belysning

Letar du efter ett nytt, kreativt sett att lysa upp ditt smarta hem där du får full kontroll och kan anpassa belysningen precis som du vill? Lifx Beam låter dig bygga ihop belysningen precis som du vill och styrs sedan med hjälp av din mobil.

Lifx Beam
Ord. pris: 2 199 kronor.
Kampanjpris: 1 799 kronor hos M.nu.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Ticwatch S

Prisvärd smartklocka

Känns 4 lax som lite väl mycket att lägga på en smartklocka? På sista tiden har det dykt upp massor med intressanta konkurrenter till Apple och Samsungs smartklockor på marknaden. Till exempel Mbvois Ticwatch S. När vi testade den här smartklockan blev vi imponerade över hur mycket komfort och bra bildskärm vi fick till ett rimligt pris. Läs hela vårt test här!

Ticwatch S
Ord. pris: 2 190 kronor.
Kampanjpris: 1 990 kronor hos Netonnet.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Smartpro

Robotdammsugare från Philips

Utvecklingen på smara dammsugarfronten går frammåt med stormsteg. Just nu kan du köpa Philips Smartpro med 2 timmars drifttid, smarta sensorer och fyra rengöringslägen till lite lägre pris.

Philips SmartPro FC8832
Ord. pris: 5 188 kronor.
Kampanjpris: 4 690 kronor hos Webhallen.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Izound Apple Watch armband Milanese-loop

Milanesisk loop till Apple Watch

Den så kallade "Milanese-loopen" är bland de populärare modellerna av armband till Apples smartklocka Apple Watch. Nu kan du fynda Izounds modell i rostfritt stål.

Izound Apple Watch Milanese Band 38 mm
Ord. pris: 400 kronor.
Kampanjpris: 150 kronor hos Teknikmagasinet.

Missa inte: Här är snyggaste armbanden till din Apple Watch!


Elcykel

Elcykel-bonanza

Cykelkraft, elcykelvaruhuset och CDON har massor av elcyklar i alla möjliga olika utföranden, storlekar och batterier till rabatterat pris på sin hemsida.

Missa inte: Vi testar hetaste elcyklarna 2018!