Här listar vi de erbjudanden på teknik och prylar som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.


Katamaran

Radiostyrd katamaran

Lätta ankar och racea fram genom vattnet med den här radiostyrda båten. Utrustad med vattenkyld 180-motor som kommer upp i 20 km/h.

Ord pris: 500 kronor.
Kampanjpris: 399 kronor hos Teknikmagasinet.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt


Linocell Solar Powerbank

Linocell 3X Solar Powerbank 8000 mAh

Powerbank med solceller och dubbla USB-portar. Fulladdad räcker den ungefär till 1-2 laddningar till senaste flaggskeppsmobilerna.

Ord. pris: 400 kronor.
Kampanjpris: 300 kronor hos Kjell och Company.


Lifepack

Lifepack ryggsäck

M3 rekommenderarSmart ryggsäck med inbyggd powerbank som drivs av solceller på ovansidan. Det inbyggda batteriet är dessutom en högtalare. Självklart finns även stöldskydd och lönnfack för dig som bär med dig dyrgripar. När vi testade den i fjol var vi imponerade över de många funktionerna och gav den 8/10 i betyg. Finns i svart och grått utförande.

Läs vårt test här!

Ord. pris: 2 495 kronor.
Kampanjpris: 1 996 kronor hos Coolstuff.

Följ prisutvecklingen på Lifepack hos Prisjakt här!

Nokia Body Cardio

M3 rekommenderarNokia Body Cardio

Uppkopplad personvåg med tillhörande app som mäter vikt, bmi och kroppsfett. Kan synkas till andra appar som Runkeeper och Myfitnesspal för ännu mer statistik. Kan föra statistik över upp till åtta olika användare. När vi testade vågen för två år sedan var vi imponerade över funktionaliteten och appen och gav den 8/10. Läs hela vårt test av Nokia Body Cardio här!

Ord. pris: 1 400-1 500 kronor
Kampanjpris: 1 272 kronor hos Teknikmagasinet.

Följ priset på Nokia Body Cardio hos Prisjakt här!


Elcykel

Elcykel-bonanza

Cykelkraft, elcykelvaruhuset och CDON har massor av elcyklar i alla möjliga olika utföranden, storlekar och batterier till rabatterat pris på sin hemsida.

Missa inte: Vi testar hetaste elcyklarna 2018!