Här listar vi aktuella kampanjer på mobiler och allt som har med telefoner att göra, såsom trådlösa laddare, skal och andra intressanta accessoarer.


Huawei P20

Prisvärd mobil från Huawei med stöd för dubbla sim-kort

Letar du efter en prisvärd Androidmobil med stöd för dubbla simkort kan du passa på att skaffa ett exemplar av Huawei P20. Förutom en skärm på 5,8 tum erbjuds en kraftfull Kirin 970-processor och 64 gigabyte lagringsutrymme.

Läs vårt test här!

Huawei P20
Ordinarie pris: 4 990 kronor.
Kampanjpris: 3 690 kronor hos Elgiganten.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Samsung Galaxy S9

Kraftfull Galaxy-mobil från Samsung

Samsung Galaxy S9 är en hyllad mobiltelefon som erbjuder alltifrån riktigt bra kameror till animerade emoji-versioner av dig själv. I skrivande stund kan du köpa den till kampanjpris från Tele2. Antingen betalar du 228 kronor per månad i 24 månader (totalt 5 472 kronor), eller så betalar du 457 kronor per månad i 12 månader (totalt 5 484 kronor).

Läs vårt test här!

Samsung Galaxy S9
Ordinarie pris: 6 888 kronor.
Kampanjpris: 5 472 kronor hos Tele2.

Följ prisutvecklingen hos Prisjakt här!


Iphone XS Max

Billigt skydd till svindyr lur

Har du köpt nya Iphone XS? Apples nya mobiler är allt annat än billiga att laga, så att investera i ett skärmskydd kan vara en bra idé. Det behöver inte ens vara dyrt! Nu kan du få två skärmskydd i härdat glas till Iphone XS Max för 99 kronor.

Extra Stark 2-Pack Härdat Glas iPhone Xs Max Skärmskydd
Ord. pris: 399 kronor.
Kampanjpris: 59 kronor hos Fyndiq.


Mobilprylar erbjudanden Teknikmagasinet

Fynda prylar till mobilen!

Dags för en ny laddsladd, stativ till mobilen eller kanske ett fodral? Nu får du en accessoar på köpet när du köper två andra hos Teknikmagasinet.

Ta del av erbjudandet här!


Deltaco Qi-laddare

Testa trådlös laddning

Har din mobil eller kanske någon annan pryl qi-stöd? Då är det dags att skippa sladdarna och testa trådlös laddning. Den här laddaren från Deltaco kostar 149 kronor och har led-belysning som signalerar när mobilen laddas.

Deltaco Qi-laddare
Ord. pris: 249 kronor.
Kampanjpris: 99 kronor hos Fyndiq.

Missa inte: Här är coolaste qi-laddarna till din mobil!


Batteriskal Iphone

Batteriskal till Iphone

Bra köpSkyddande mobilskal som passar till Iphone 6/6S/7/6 Plus/7 Plus med 3000 mAh eller 4 200 mAh (till plus-modellerna). När vi testade den blev vi imponerande över batterikapaciteten, kvalitetskänslan och framför allt den rimliga prislappen. Läs hela vårt test här!

Ord. pris: 399 kronor.
Kampanjpris: 199 kronor hos Coolstuff.