Här listar vi de erbjudanden på teknik och prylar som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser.


Fläck ac luftkonditionering

Minifläkt till skrivbordet

Har du också tagits på sängen av värmeböljan? Slipp sitta vid ett svettigt skrivbord eller en instängd lägenhet, den här smidiga kuben hjälper dig få ner temperaturen med hjälp av vatten eller kylklampar och ett stadigt luftflöde.

SWEDEN LED Luftkylare
Ord. pris: 699 kronor.
Kampanjpris: 488 kronor hos Fyndiq.

Missa inte: Här är 6 portabla ac som hjälper dig överleva värmen!


Flic

Styr hemmet med bluetooth-knapp

Har du också ett hem fyllt med smarta prylar? Saknar du ibland en vanlig, enkel knapp när du scrollar omkring mellan alla olika appar i mobilen? Flic är en fysisk knapp med bluetooth som kopplas till ditt smarta hem. Den är bland annat kompatibel med populära appen IFTTT och Sonos. När vi testade Flic uppskattade vi hur lätt den var att använda och programmera. Läs hela vårt test här!

Flic Smart Knapp (3 st)
Ord. pris: 849 kronor.
Kampanjpris: 679 kronor hos Coolstuff.


Datorväskor och fodral

Bär datorn med stil

Är du en av de som släpar på en bärbar dator fram och tillbaka till jobb eller skola på vardagarna? Då kanske det är dags att uppgradera till en snygg väska och datorfodral! Hos CDON är det just nu rea på dessa produkter, oavsett om du har pc eller mac finns det massor av snygga och praktiska alternativ.

Se CDON:s rea på datorväskor här!
Se CDON:s rea på datorfodral här!


Izound Apple Watch armband Milanese-loop

MIlanesisk loop till Apple Watch

Den så kallade "Milanese-loopen" är bland de populärare modellerna av armband till Apples smartklocka Apple Watch. Nu kan du fynda Izounds modell i rostfritt stål.

Izound Apple Watch Milanese Band 38 mm
Ord. pris: 400 kronor.
Kampanjpris: 150 kronor hos Teknikmagasinet.

Missa inte: Här är snyggaste armbanden till din Apple Watch!


Arlo Pro 2

Övervakningskamera med extra allt

M3 rekommenderarVill du hålla ett öga på huset på distans? Netgears nätverkskamera Arlo Pro 2 har alla funktioner man kan tänkas behöva. Bland annat är den kompatibel med Amazon Alexa, Google Home och IFTTT. När vi testade den blev vi imponerade över den höga upplösinngen och hur enkel den var att installera. Läs hela vårt test här!

Netgear Arlo Pro 2
Ord. pris: 6 177 kronor.
Kampanjpris: 4 990 kronor hos Dustin och Webhallen.

Följ prisutvecklingen på Arlo Pro 2 hos Prisjakt här!


Elcykel

Elcykel-bonanza

Cykelkraft, elcykelvaruhuset och CDON har massor av elcyklar i alla möjliga olika utföranden, storlekar och batterier till rabatterat pris på sin hemsida.

Missa inte: Vi testar hetaste elcyklarna 2018!