Oneplus senaste mobil imponerade stort på oss när vi testade den med sin topprestanda och rimliga prislapp. Har du nallat åt dig denna superlur? Här finns skalen som inte bara skyddar mobilen utan dessutom gör den snyggare.

Missa inte: Här hittar du Oneplus 6 billigast!


Oneplus 6

Coolt i karbon

Att kolfiber är det snyggaste materialet överlag och att det bör pryda det mesta av dina prylar är sedan gammalt. Så självklart ska även din mobil ha ett skal som inte bara skyddar effektivt utan även inkluderar det karaktäristiska rutmönstret, men utan att du behöver betala skjortan såklart.

Oneplus 6 Karbon fiber skal
Pris: 69 kronor hos CDON.


Slimringcase

Magnetiskt skal med ställ

Varför välja ett vanligt, tråkigt skal när du kan köpa en modell med gömda superkrafter? Det här skalet har en integrerad metallplatta som kan roteras 360 grader och användas som ställ. Skalet har också inbyggd fingerring för att ett bättre grepp om luren. Skalet är gjort i tpu och finns i flera olika färger.

Slim Ring Case Oneplus 6
Pris: 169 kronor hos Fyndiq.


Transparent skal

Skal? Vilket skal?
Vill du skydda din dyrgrip utan att kompromissa med den befintliga designen? Det här genomskinliga skalet i sillikon mäter ynka 0,5 mm. Minimal yttre påverkan, med andra ord.

Silikon skal Transparent Oneplus 6
Pris: 99 kronor hos CDON.


Skydda skärmen

Skydda skärmen

Många skal är superbra på att skydda din mobils baksida, men för att dessutom skydda skärmen behövs en upphöjd ram längs mobilens framsida. På så sätt skonas din Oneplus vid alla fall på plana ytor, som till exempel golvet. Den här slimmade bumpern fästs runt din mobil och skyddar den effektivt, samtidigt som den knappt märks.

Wind OnePlus 6 Case
Pris: 13,99 euro (cirka 140 euro) hos Amazon.de.

OnePlus 6 128GB Pris vid test: 5995 kr.

Bästa pris just nu: 2639 kr