Den polska spelstudion CD Projekt Red har gjort sig ett respektabelt namn i rollspelssammanhang. Få har undgått att sätta tänderna i något av utvecklarens spel i The Witcher-serien, och på årets E3-mässa var det till slut dags att ge fansen en ordentlig titt på vad som komma skall.

Cyberpunk 2077 har varit känt i flera år och kan bäst beskrivas som ett episkt rollspel i urban sci-fi/cyberpunk-miljö. Under Microsofts E3-presskonferens som hölls i natt fick CD Projekt Red chansen att visa upp en lång trailer för spelet, som dock ännu inte fått ett släppdatum. Trailern visar upp den futuristiska Kalifornien-staden Night City från sin allra sämsta sida. Våldet präglar tillvaron överlag, och det är uppenbart att djungelns lag råder på gatorna.

Om Cyberpunk 2077 ens kommer i närheten av fantasyrollspelet The Witcher 3 avseende storlek, story och allmänna "herregud vilket bra spel"-faktor finns det all anledning att vänta spänt på det kommande spelet. Vi kommer definitivt att hålla utkik efter mer material från E3-mässan.