Glowstone

Håll kaffet varmt med qi-laddare
Den här porslinsmuggen är inte bara fin att titta på, den är smart också! Glowstone Smart Mug håller kaffet, teet eller annan valfry dryck på en ständig temperatur mellan 60 och 65 grader – precis lagom för att dricka med andra ord! Muggen laddas via det tillhörande underlägget som fungerar som qi-laddare. När du druckit klart kan du med andra ord även passa på att ladda din mobil trådlöst.

Glowstone Smart Mug
Pris: 1 495 kronor hos Coolstuff.


Breville Tea Maker

Brygg teet precis lagom starkt
Alla äkta fikaentusiaster vet att det här med te är en exakt vetenskap. Det gäller att få till perfekt temperatur och framförallt att téet får dra precis vid rätt tillfälle och lagom länge. Den här tekokaren ger dig den perfekta tekoppen utan att du behöver lyfta ett finger. Den stoppar själv ner och tar upp tesilen vid precis rätt sekund och håller dessutom det färdigbryggda teet varmt i upp till en timme.

Breville One-Touch Tea Maker
Pris: 3 195 kronor hos Adlibris.


Nanospresso

M3 rekommenderarFixa espresso på språng

Nu behöver du aldrig mer nöja dig med tråkigt termoskaffe när du är ute på språng. Den här lilla korven låter dig ta med dina espresso-kapslar ut i naturen och utvinna en fin espressoshot var som helst. När vi testade Nanopresso blev vi imponerade av hur smidig den var att använda och framförallt över hur gott kaffet blev. Läs hela vårt test här!

Nanopresso
Pris: 1 095 kronor hos Coolstuff.


Smartercoffee

Smart kaffebryggare med wi-fi

Vill du ha kaffet färdigbryggt när du kliver upp på morgonen? Den här smarta kaffekokaren kopplas upp mot ditt wi-fi och låter dig brygga en kopp på distans. Den har även IFTT-, Alexa- och Google Home-stöd för att helt integreras med ditt smarta hem. När vi testade den tyckte vi att funktionaliteten fortfarande behövde jobbas på, men att kaffet var riktigt gott. Läs hela testet här!

Smarter Coffe 2.0
Pris: 2 499 kronor hos Smarter Coffe 2.0


Ember Travel Mug

Termos med full koll på temperaturen

Självklart kan du inte ha en vanlig, dum termos, utan en smart, appstyrd modell! Den här snygga modellen från Ember har inte bara full koll på din drycks temperatur, den är dessutom uppkopplad. Via tillhörande app i din mobil eller smartklocka kan du ställa temperaturen precis där du tycker téet eller kaffet smakar bäst.

Ember Travel Mug
Pris: 149,95 dollar (cirka 1 330 kronor) hos Amazon