Vad är Prime Day?

Varje sommar firar e-butiksjätten Amazon Sverige en egen shoppinghögtid vid namn Prime Day, där medlemmar i Amazons kundklubb får ta del av exklusiva erbjudanden på utvalda produkter. 

När är Prime Day?

2022 inträffar Prime Day den 12 juli. Trots att namnet föreslår att det enbart handlar om ett dygn kan såklart Amazon inte behärska sig. I år håller Amazons shoppinghögtid i sig i två dygn, till och med 13 juli.

Vad kan jag fynda på Amazon Prime Day 2020?

Vad kan jag fynda på Prime Day?

De absolut största rabatterna har Amazon historiskt sett på sina egna produkter, som e-boksläsaren Kindle, smarta högtalaren Echo, deras larmserie Ring och Fire TV produkter. De har även haft prissänkningar på sina abonnemangstjänster Audible och Prime Video. Med lite tur kanske det dyker upp bra erbjudanden på laptops och Apple-produkter som Mac och Apple Watch, baserat på de erbjudanden vi sett under tidigare Prime Day.

2022 uppger Amazon att det kommer bli prissänkningar på varor från företag som Apple, Sony, Bosch, Electrolux, Philips, Lego, Revolutionrace och Aarke.  

Hur blir jag medlem i Amazon Prime?

Amazon Prime Sverige

Du ansöker om medlemskapet direkt på Amazons hemsida. Just nu går det att bli medlem kostnadsfritt i 30 dagar, varefter tjänsten kostar 59 kronor i månaden. I medlemskapet ingår bland annat kostnadsfria, extra snabba leveranser, ett abonnemang på Amazons film- och tv-serietjänst samt utvalda rabatter.

Prime-medlemskap: Tecka kostnadsfritt i 30 dagar (därefter kostar medlemskapet 59 kronor per månad)


 

Största möjliga tystnad

Amazon Prime Day

Har du inte införskaffat ett par kompetenta brusreducerade hörlurar är det onekligen ett bra läge nu. Headphone 700 från Bose ställer flertalet av konkurrenterna i skamvrån när det gäller brusreducering och till det här priset är det inget snack – köpläge!

Pris under Prime Day: Kostade 2 019 kronor 
Aktuellt pris: Ca 2 677 kronor


Fixa stubbet

Amazon Prime Day

Amazon rear ut en hel del produkter från Philips, bland annat det här späckade grooming-kitet som innehåller allt du behöver för att för att ansa skägg, ansikte, huvud, kroppen, öronen och näsan.

Pris under Prime Day: Kostade 642 kronor
Aktuellt pris: Ca 783 kronorAnsa mattkanten

Amazon Prime Day

Sladdlös frihet och bekväm hantering – ja, det är vad som utlovas med grästrimmern EasyGrassCut 18
från Bosch Power Tools. Seså, styr upp den där fantastiska trädgården nu!

Pris under Prime DayKostade 761 kronor
Aktuellt pris: Ca 1 314 kronor


Automatiserad gräsklippning

Amazon Prime Day

Robotgräsklippare till ett galet bra pris – Bosch Power Tools Indego S+ 500 med LogiCut och anslutbarhet ger dig mer tid att slappa i hängmattan. Uppkopplad för att du enkelt ska kunna hantera din trädgårdsmästare även från distans.

Pris under Prime DayKostade 6 062 kronor
Aktuellt pris: Ca 7 841 kronor


Uppblåsbart är underbart

Amazon Prime Day

Badsäsongen peakar och vad kan då vara härligare än att ge sig ut på böljorna de blå? Här erbjuds en uppblåsbar skuta med plats för fem. Åror och pump ingår.

Pris under Prime Day: Kostade 1 520 kronor
Aktuellt pris: Ca 2 061 kronor


Smart högtalare

Amazon Prime Day

Under Prime Day erbjuder Amazon (givetvis) sin egen smarta högtalare, Echo, till ett kanonpris. Röststyr din underhållning – Streama låtar från Amazon Music, Apple Music, Spotify, Deezer liksom svara på frågor, läsa nyheter och väderprognoser, ställa in larm och mycket mer.

Pris under Prime Day: Kostade 219 kronor
Aktuellt pris: Ca 649 kronor


Grillmästarens bästa vän

Amazon Prime Day

Meater Plus är ett lysande exempel på en genomtänkt och kompetent produkt och nu snackar vi en grilltermometer som trådlös på riktigt! En storfavorit på reaktionen och som nu kan ropas hem för en spottstyver.

Pris under Prime Day: Kostade 699 kronor
Aktuellt pris: Ca 999 kronor