Vad är Prime day?

Den 16:e juli kickar Amazon igång sitt årliga shoppingevent Prime day, där medlemmar i Amazons kundklubb får ta del av exklusiva erbjudanden på utvalda produkter. Det har alltså egentligen ingenting direkt att göra med Amazons streamingtjänst Prime Video.

I år är köpfesten längre än någonsin, hela 36 timmar! Inte nog med det, veckorna fram till Prime day firar Amazon med nya erbjudanden för sina medlemmar varje dag.

Här är de länder som har Prime day i år:

Missa inte: Här är allt du behöver tänka på när du handlar hos Amazon

Prime Day Amazon.com
Så här ser det ut på Amerikanska Amazon just nu.

Vilka erbjudanden gäller 2018?

De absolut största rabatterna har Amazon i år på sina egna produkter, såsom Kinde och Amazon Echo. De har även stora prissänkningar på sina abonnemangstjänster.

Fler internationella hemsidor följer Prime day i år och rapporterar följande om de hetaste erbjudandena. Bland annat våra brittiska, amerikanska och tyska systersajter.

Hur kan jag ta del av det här?

Även om konsumenter i Sverige kan ta del av Amazons tjänst Prime Video kan vi tyvärr inte bli Prime-medlemmar ännu. Är du bosatt något av länderna listade ovan går det däremot finfint att bli Prime-medlem och därmed ta del av shoppinghögtiden. Förutom att du får exklusiva erbjudanden under Prime day ingår massor av andra fördelar med att vara medlem i Amazon Prime.

Men misströsta inte! Med tanke på ryktena om att Amazon kan komma till Sverige redan i höst lär det bara vara en tidsfråga innan svenska konsumenter också kan bli Prime-medlemmar.

Missa inte: Här hittar du bästa erbjudandena hos Amazon just nu!