Det är mycket som ska fixas inför studiestart, och det är lätt att slantarna trillar iväg när till exempel inredning och studiematerial ska inhandlas. I slutet av semestern passar många av internetbutikerna på att sänka priserna på väl valda produkter.

Här är några av sajterna som har så kallad "back to school"-rea på allt från laptops till gamingtillbehör just nu:

 
Telefoni

Billigare telefoni

Att ringa, sms:a och surfa är superviktigt för studenter, men det får inte kosta för mycket. Här är operatörerna som erbjuder speciella erbjudanden för studenter:  

Fixa kurslitteraturen

Att köpa kurslitteratur kan bli dyrt, och ibland kan listorna på behövliga böcker tyckas evighetslånga. Här är sajterna som inte bara låter dig beställa studentlitteraturen i all bekvämlighet från din säng, de har dessutom rabatt för studenter:

Utöver detta kan du även ta del av Unionens litteraturstipendium, där du kan få upp till drygt 3 000 kronor tillbaka för utgifter på kurslitteratur. Läs mer på deras hemsida här!


Cyklar

Trampa med stil

Många studentstäder, till exempel Lund och Uppsala, är även väldigt trevliga att cykla i. Planerar du att trampa till skolan istället för att trängas på en buss? Fynda en elcykel på rea hos någon av dessa återförsäljare på nätet:


Försäkra prylarna!

Teknikgalna studenter måste så klart ha en riktigt bra försäkring. Här är några av företagen som har lite mer prisvärda erbjudanden för studenter.