Trackr Bravo

Pytteliten tracker till dyrgriparnaM3 rekommenderar

Mobiler, plåböcker, husdjur... Det är mycket vi måste hålla koll på i vardagen. En liten gps-tracker gör livet enklare då du snabbt kan se var den eller det som försvunnit tagit vägen. När vi testade olika trackers var en av de mest prisvärda och minsta alternativen i testet Trackr Bravo. Läs hela testet här!

Trackr Bravo
Pris: 299 kronor hos Coolstuff.


Orbit

Pejl på plånboken

Nu behöver du aldrig leta efter plånboken igen. Det här smidiga lilla kortet placeras i valfritt fack och kopplas till mobilen via bluetooth. Nästa gång du letar igenom alla skrymslen och vrår efter plånboken kan du istället få den att låta för att snabbt lokalisera den. Inte nog med det; kortet gör dig uppmärksam på om plånboken hamnar på villovägar. Som en trevlig bonus kan kortet dessutom användas som fjärrutlösare för att ta selfies med mobilen på distans.

Orbit Card
Pris: 399 kronor hos Lifestylestore.


Orbit Glasses

Hitta brillorna

Samma företag som gör kortet ovan erbjuder även en variant för glasögonbärare. Den här pyttelilla trackern fäster du i dina skalmar och kopplar sedan till din mobil via bluetooth. På så sätt kan du inte bara se var de ligger, utan även få trackern att spela upp ett högt ljud när du är i närheten.

Orbit Glasses
Pris: 399 kronor hos Lifestylestore.


Nest Protect

Förebygg olyckan

Svårt att komma ihåg att släcka ljusen? Eller om du stängde av spisen? Då är den här smarta brandvarnaren från Nest livsviktig. Den skickar först en notis till mobilen när den misstänker att något inte står rätt till, för att du ska kunna undvika falsklarm vid till exempel en bränd maträtt. Den kan även kopplas till dina Philips Hue-lampor för att det inte ska gå att missa larmet. Har du en av företagets övervakningskameror kan denna börja spela in en eventuell brand. Förutom kolmonoxid och rök känner den även av plötsliga temperaturhöjningar.

Nest Protect
Pris: 1 399 kronor hos Clas Ohlson.


Quick Peek

Var la jag nu den där...

Det här med förvaring kan vara svårt, framför allt när det gäller att komma ihåg var i hela fridens namn du har lagt dina olika prylar. Självklart finns modern teknik här för att hjälpa dig få bättre koll på vad som finns i lådorna. Med hjälp av dessa klisterlappar kan du inte bara snabbt scanna av vad som finns i vilka lådor, du kan dessutom söka på prylen du letar efter som snabbt få svar var den finns någonstans.

Bluelounge Quick Peek
Pris: 99 kr hos Lifestylestore (32 etiketter).