Här listar vi snyggast skalen till Samsungs nya Galaxy Note 9. På nästa sida hittar du snyggaste plånboksfodralen till samma mobil. Här kan du läsa vårt test av Galaxy Note 9 och här hittar du var mobilen säljs billigast.


Slim Ring Case

Multifunktionellt skal

Varför välja ett vanligt, tråkigt skal när du kan köpa en modell med gömda superkrafter? Det här skalet har en integrerad metallplatta som kan roteras 360 grader och användas som ställ. Skalet har också inbyggd fingerring för att ett bättre grepp om luren. Skalet är gjort i tpu och finns i flera olika färger.

Slim Ring Case Samsung Galaxy Note 9
Pris: 169 kronor hos CDON.


Transparent Note 9 skal

Så diskret som möjligt

Ser du ett skal som något nödvändigt ont och vill helst att det ska märkas så lite som möjligt? Det här silikonskalet mäter ynka 0,8 millimeter i tjocklek och är transparent för att störa din nya dyrgrips redan eleganta design så lite som möjligt.

Samsung Galaxy Note 9 Silikon skal Transparent
Pris: 99 kronor hos CDON.


Protective standing cover

Skydd och ställ i ett

Det här robusta skalet är falltestat för att säkerställa att din Galaxy Note 9 ska förbli hel, även om den druttar i backen då och då. På baksidan finns ett inbyggt ställ för när du till exempel vill titta på film i mobilen. Din Galaxy Note 9 ska fortfarande kunna laddas trådlöst med qi-laddning med skalet på.

Samsung Protective Standing Cover EF-RN960
Pris: 445 kronor hos Dustin.


Slim Carbon

Supertunnt skal skyddar både skärm och baksida

Galaxy Note 9 är i största laget, så ett tjockt skal som gör luren ännu klumpigare kanske inte är att föredra. Det här skalet är supertunt, men skyddar ändå mobilen från stötar. Ramen runt skärmen är lite upphöjt för att förhindra att skärmen skadas om den hamnar i golvet.

Samsung Note 9 Stöttåligt Stötdämpande Skal SlimCarbon®
Pris: 128 kronor hos Fyndiq.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning