LED View

Plånboksfodral med smart flärp

Vem säger att du måste dölja skärmen bara för att du vill skydda den? Det här skalet skyddar både din dyrgrips fram- och baksida och har dessutom en ficka för till exempel bankkort. Flärpen som skyddar skärmen har inbyggda led-dioder för att kunna uppmärksamma dig om till exempel inkommande samtal och meddelanden, så att du inte behöver missa någonting viktigt.

Samsung LED View Cover EF-NN960
Pris: 745 kronor hos Dustin.


Multiplånboke Note 9

Få plats med hela plånboken

Har du svårt att välja vilka kort som ska placeras i mobilfodralet? Nu behöver du inte välja bort några kort längre, med hela 14 kortplatser och ett fack för kontanter får du plats med allt du kan tänkas vilja ha med dig i det här fodralet. Galaxy Note 9 placeras i ett avtagbart, magnetiskt skal så att du enkelt kan lossa mobilen från fodralet.

Multiplånbok 14 kort Samsung Galaxy Note 9
Pris: 379 kronor hos Fyndiq.


Kortfack

Listigt lönnfack

Kanske en av de coolare typerna av plånboksfodral vi har sett. Här placeras dina kort inte synligt, utan bakom en hemlig lucka på skalets baksida. Skalet ska även vara designat för att avleda värme från mobilen.

Samsung Note 9 Stöttåligt Skal med Kortfack
Pris: 158 kronor hos Fyndiq.


Korthållare

Exklusivt med korthållare och spegel

Det finns många plånboksfodral på marknaden, men det här kanske är det mest mångfunktionella. Förutom att det här fodralet har plats för såväl din Galaxy Note 9 som dina kreditkort och kontanter, finns här även ett fack för förvaring av till exempel ett sd- eller sim-kort samt en användbar liten spegel. Självklart kan fodralet vikas upp och användas som ställ när du till exempel ska ha videosamtal eller se på film.

Samsung Galaxy Note 9 Plånboksfodral med Korthållare
Pris: 180 kronor hos Mytrendyphone.