Förra året togs extraavgifterna för roaming bort inom EU och gjorde det billigare att surfa i många länder. I dag lägger Telenor, som tidigare även skrotat roamingavgifterna för länder som Thailand och Malaysia, till flera nya länder på listan. Kunder som tecknar något av operatörens nya abonnemang surfar numera till samma pris som hemma i såväl Turkiet som USA, men också i Schweiz, Andorra och Serbien och Montenegro.

Missa inte! Stor jämförelse av mobiloperatörer: Här är bästa abonnemanget för dig

Telenors nya abonnemang lanserades i dag och är indelade i sex prisklasser efter hur mycket surf du vill ha – från 3 GB för 219 kr/mån till obegränsat för 569 kr/mån. De nya avtalen omfattas inte heller av någon bindningstid.

– Vi är redan den operatör som är starkast förknippad med surf och generös roaming i utlandet. Nu stärker vi vår ställning ytterligare. Samtidigt gör vi det smidigare för kunderna att när som helst kunna byta och välja det abonnemang som passar dem bäst. Detta gäller även för mobilt bredband och hemtelefoni, säger John Sebastian Slørdahl, ansvarig för Telenor Sveriges konsumentaffär på mobilsidan, i ett pressmeddelande.

Surfa in på den här sidan för att läsa mer om Telenors nya abonnemang.