Jaybird menar att det finns många träningsfantaster där ute som ännu inte har tagit steget till trådlösa hörlurar. För dem finns nu Jaybird Tarah, ett par riktigt lätta (14 gram utan örontoppar) och rätt okomplicerade hörlurar för att göra träningen mindre trasslig.

Längden på sladden kan justeras, som vi är vana med Jaybird-lurar, och mjuka örontoppar i silikon ska ge en bra passform för alla typer av öron. Batteriet ska klara sex timmars lyssning på en full laddning, medan bara tio minuters laddning ska räcka för en timmes lyssning.

Jaybird Tarah

Tarah är ipx7-certifierade, vilket räcker för att stå emot vattenstänk, svett och att sänkas ned en meter under vatten i upp till 30 sekunder. Tappar vi lurarna i en vattenpöl bör det alltså inte vara några problem, även om det inte är något vi simmar med. Stöd ska finnas för att använda Siri eller Google Assistent tillsammans med lurarna.

Jaybird Tarah finns i färgerna Black/Flash och Nimbus Gray/Jade, samt en tredje färg – Blue/Glacier som bara kan köpas från Jaybirds hemsida. Säljstart är tisdagen den 25 september och priset är satt till 1 099 kronor. Följ pris på hörlurarna hos Prisjakt här!

Jaybird Tarah Pris vid test: 1099 kr.

Bästa pris just nu: 669 kr