Nu kan du få tag i nya Mate 20 Pro, och det har redan dykt upp fina skal och fodral att klä den i. Här listar vi några alternativ för dig som har köpt Huaweis senaste flaggskepp.

Missa inte: Här hittar du Mate 20 Pro billigast!


Huawei Mate 20 Pro Plånboksfodral med Korthållare - Mörkblå

Annorlunda plånbokslösning

Många tycker det är bekvämt att ha både kort och mobil på samma ställe. Det här fodralet får inte bara plats med betalkort, här finns även en integrerad spegel samt fack för ett foton och sedlar. Kortfacket fälls ut från fodralets framsida och är dessutom avtagbart.

Huawei Mate 20 Pro Plånboksfodral med Korthållare – Mörkblå
Pris: 180 kronor hos Mytrendyphone.


Saii Borstad Huawei Mate 20 Pro TPU-skal - Kolfiber - Svart

Coolt med karbon

Kolfiber är och förblir ett av de häftigare materialen en pryl kan vara gjort i. Oavsett om det är en bil, klocka eller ett mobilskal vet vi teknikintresserade exakt vad det där karaktäristiska rutmönstret betyder. Det här skalet är gjort i hållbart tpu-material med integrerat karbonmönster. Både tjusigt och praktiskt med andra ord!

Saii Borstad Huawei Mate 20 Pro tpu-skal – Kolfiber – Svart
Pris: 96 kronor hos Mytrendyphone


Mate 20 Pro TPU skal Transparent

Skydd utan kompromisser

Om du helst vill undvika skal helt och hållet, men ändå känner att det är onödigt att se din nya dyrgrip gå i kras, kan ett genomskinligt skal vara ett bra alternativ. Det här transparenta skalet i tpu-material är perfekt för dig som letar efter ett skal som inte påverkar den yttre designen.

Huawei Mate 20 Pro TPU Cover – Transparent
Pris: 99 kronor hos Webhallen.

Läs också: Coolaste trådlösa laddarna till din mobil


Huawei View Cover Mate 20 Pro

Koll på notiserna

Nu behöver du inte längre fippla med en stökig flärp när du snabbt ska kolla om du fått några nya notiser bara för att du har ett plånboksfodral. Det här smarta fodralet har ett inbyggt skärmfönster i flärpen, så att du har full koll på läget även när fodralet är stängt.

Huawei View Cover Mate 20 Pro
Pris: 225 kronor hos Dustinhome.


Richgle Huawei Mate 20 Pro Case

Supertunt skal skyddar kamerorna

Bland de coolaste egenskaperna med Mate 20 Pro är förmodligen de tre kamerorna på mobilens baksida – och självklart ska ett bra skal även skydda dessa. Det här supertunna skalet har en upphöjning på 0,2 millimeter runt linserna, för att skydda även när din lur drattar på ändan.

Richgle Huawei Mate 20 Pro Case
Pris: 7,99 euro (cirka 80 kronor) hos Amazon.de.