Har du förbeställt nya Oneplus 6T? Självklart måste du klä den i ett snyggt och skyddande skal eller fodral. Vi listar intressantaste alternativen på nätet just nu.

OnePlus 6T Karbon fiber Skal - Svart

Coolt kolfiberskal

Kolfiber är och förblir ett av de häftigare materialen en pryl kan vara gjort i. Det här skalet med integrerat karbonmönster är gjort i hållbart tpu-material med extra förstärkning i hörnen, som är några av de mest kritiska punkterna på mobilen. Ett såväl tjusigt som praktiskt alternativ, med andra ord.

OnePlus 6T Karbon fiber Skal - Svart
Pris: 89 kronor hos Fyndiq.


Genomskinligt skal till OnePlus 6T

Genomskinligt skal

Om du helst vill undvika skal helt och hållet kan ett genomskinligt skal vara ett bra alternativ för att skydda mobilen. Det här transparenta skalet i tpu-material är perfekt för dig som letar efter ett skal som inte påverkar den yttre designen.

Genomskinligt skal till OnePlus 6T
Pris: 89 kronor hos Fyndiq.


OnePlus Ebony Wood Bumper Case

Träskal från Oneplus själva

Ingen har väl missat att naturmaterial är superhett just nu? Oneplus har under de senaste åren själva erbjudit ett skal i träimitation till sina senaste mobiler, och så även denna gång. Det här skalet är både snyggt och slimmat för att skydda din lur på bästa sätt.

OnePlus Ebony Wood Bumper Case
Pris: 299 kronor hos Webhallen.


Krusell Sunne 2 Card Foliowallet Vintage Black OnePlus 6T

Multifunktionellt plånboksfodral

Passar plånboksfodralslösningen bättre för dig? Det här fodralet från Krusell tar inte bara hand om din mobil utan även dina kort och sedlar. Den har dessutom en öppning för högtalaren på framsidan av din Oneplus 6T, så att du kan prata i telefon även när fodralet är stängt. Du slipper med andra ord ha en irriterande flärp som sticker upp bredvid huvudet. Flärpen kan så klart även användas för att ställa upp mobilen om du ska kolla på film.

Krusell Sunne 2 Card Foliowallet Vintage Black OnePlus 6T
Pris: 399 kronor hos Netonnet.


Oneplus Nylon Bumper Case 6T Black

Textur för bättre grepp

Dagens mobiler må vara snygga med sin slimmade design, men utförandet gör att de tenderar att bli lite hala att hålla i handen. Det här nylonskalet är inte bara tillverkat för att skydda mobilen mot stötar och slag, utan har även en textur för att du ska få bättre grepp om luren.

Oneplus Nylon Bumper Case 6T Black
Pris: 269 kronor hos Netonnet.