Känner du en Harry Potter-älskare av rang eller är du kanske ett fan själv? Nu när andra filmen i Fantastiska vidunder-serien har haft premiär listar vi prylarna alla mugglare vill ha.

Tidvändare

Tidvändare

Tidvändaren är en magisk atteralj vi får bekanta oss med i Harry Potter och fången från Azkaban. Det här smycket kan användas till att såväl rädda gudföräldrar som hinna med omöjligt många kurser samtidigt. Nu kan du också få tag i Hermiones snygga och onekligen praktiska halsband, även om vi är osäkra på hur väl tidsreseaspekten fungerar i mugglarhänder.

Halsband timglas tidvändare
Pris: 98 kronor hos CDON.


Kvicken lampa

Lysande kvick

Du behöver inte flyga fram på en kvast hundratals meter upp i luften och leta runt efter en kvick under ständigt hot från dunkare för att få visa upp en gyllene kvick på nattduksbordet. Det räcker med att köpa den här mysiga lampan.

Harry Potter-lampa
Pris: 299 kronor hos Coolstuff.


LEGO Hogwarts

Bygg ditt eget Hogwarts

Hogwarts skola för häxkonster och trolldom har självklart en speciell plats i våra hjärtan. Att få besöka slottet är därför vår högsta önskan, men då vi än så länge inte lyckats hitta skolan irl (på grund av förtrollningarna) få vi helt enkelt bygga ihop den själv i Lego istället.

LEGO Harry Potter Hogwarts Castle
Pris: 4 499 kronor hos Webhallen.


TP Harry Potter

Sätt mugglarvännerna på plats

Undrar du när du egentligen ska få praktisk nytta av alla timmar du tillbringat i trollkarlsvärlden? Ett TP med frågor helt och hållet på Harry Potter-tema låter dig glänsa över dina mindre trollkarlsbildade vänner.

Trivial Pursuit Harry Potter
Pris: 99 kronor (obs engelsk version)


hogwarts mugg

Drick honungsöl med stil

Oavsett om det är en häxbryggd, pumpajuice eller bara bryggkaffe känns drycken genast mer magiskt om den dricks ur en äkta Harry Potter-mugg. Det finns massor av olika alternativ på marknaden, bland annat den här kitteln med Hogwarts- emblemet på.

Harry Potter 3D Mug Cauldron
Pris: 179 kronor hos Webhallen.


Trollstav

Trolla som din favoritmagiker

En trollkarl eller häxa kan så klart inte klara sig utan sig trollstav. I trollkarlsvärlden är det som bekant staven som väljer magikern, men vi mugglare får möjligheten att själva välja vilken modell vi vill ha. Numera kan du få tag på en replika av till exempel Harrys, Newts eller kanske Voldemorts stav på nätet.

Harry Potter's Wand with Ollivanders Box Replica
Pris: Mellan 3949 till 399 kronor hos Webhallen.