Senaste uppdateringen: 2019-03-25:

Nu kommer Arlo Ultra till Sverige

Under måndagen offentliggjorde Arlo att företagets flaggskeppsmodell Ultra nu kommer till Sverige. Prislappen landar på 3 999 kronor för en kamera. Då ingår även 30 dagars molnlagrade inspelningar samt identifiering av personer, fordon, paketleveranser och liknande.

Med alla kameror följer också en ettårig prenumeration för att identifiera och skicka notiser när systemet upptäcker exempelvis paketleveranser, djur och fordon. Något svenskt pris för paket med flera kameror har vi inte fått tillgång till.

Arlo Ultra har mäkta imponerande specifikationer, med inspelning i 4k hdr, mörkerseende i färg, en integrerad stålkastare, tvåvägsljud och dessutom brusreducering. Alla kameror är väderbeständiga och kan placeras både ute och inne.


Tidigare:

Arlos trådlösa övervakningskameror är snart så bra att du kan använda dem för att spela in film. Företaget har i dag lanserat Arlo Ultra, en ny toppmodell med extra allt.

Den nya kameran har 4k-upplösning och hdr för bättre färger. I mörkret kan kameran aktivera en inbyggd strålkastare för att fånga färger och inte bara svartvitt, och den nya processorn ger mer effektiv bildbehandling. Ljudinspelning har också förbättrats med dubbla mikrofoner. Som andra modeller kan den monteras både inom- och utomhus och har 180 graders bildvinkel.

Arlo Ultra får även en ny förbättrad hubb som ska göra Arlo-nät säkrare och agerar wifi-förlängare för andra Arlo-enheter. Svenska priset för en kamera och hubb ser ut att landa kring motsvarande 5 000 kronor. Paket med 2, 3 och 4 kameror kostar cirka 8 000, 10 000 respektive 13 000 kronor.