Snabba bilar + snabba mobiler = sant? Nu kommer Oneplus 6T, som lanserades i oktober, i en ny version. Oneplus 6T McLaren Edition är ett samarbete med den brittiska formelbiltillverkaren och sätter snabbladdning av telefonens batteri i fokus. Oneplus nya laddningsteknik har fått namnet Warp Charge 30 och ska få batteriet att räcka en hel dag med bara 20 minuters kraftsamlande.

Med Warp Charge 30 jobbar nya kretsar i såväl lur som laddare ihop med finjusterad mjukvara kring batteriförbrukning för att ge en laddningseffekt på 30 watt utan prestandasänkningar. En annan nyhet är att arbetsminnet ökat från 8 till 10 GB för att göra Oneplus 6T ännu bättre på multitasking. 

Oneplus 6T Mclaren Edition

Flera kopplingar till McLaren och motorsport återfinns i denna specialupplaga av Oneplus 6T. Bland annat används formelbiltillverkarens accentfärg orange för att skapa en linje på baksidan, och under glaset där bak skymtas ett kolfibermönster, som ska efterlikna det material McLaren använder för sina bilar. Ännu nördigare är själva lådan för telefonen, som pryds av en logotyp i kolfiber av typen F1-AA – samma material som används i företagets McLaren MCL33-bil.

Oneplus 6T McLaren Edition börjar säljas i Sverige den 18 december, och då via Telenor, Webhallen, Netonnet, Caliroots, och Oneplus.com. Priset för denna specialversion landar på 7 595 kronor, alltså 800 kronor mer än vad du får betala för en vanlig, "maxad" Oneplus 6T. Men då får du också en bok med på köpet, som hyllar de båda tillverkarnas historia.