Läs även: Stort test av powerbanks


10 000 mAh: GP Powerbank Voyage 2.0 – slimmad och kraftfull powerbank

Voyage

GP Powerbank Voyage 2.0 är på 10 000 mAh samt utrustad med usb-c så att du kan ladda dina prylar extra snabbt. Perfekt att ha på långflygningen eller bussresan. Den har ett tåligt metallhölje och genomtänkt design. Om usb-enheten drar för mycket ström från laddaren kan både laddare och enhet skadas. GP Powerbank har ett överströmsskydd som stoppar laddaren från att bli överhettad eller fatta eld. Den har även ett överhettningsskydd. Voyage 2.0 har dubbla usb-a 5V 2,4A och 1x usb-c 5V 3A.

Kostar 249 kronor hos Cdon


20 000 mAh: Sign Q.C Powerbank – billig och kraftfull powerbank

Sign

Sign Q.C Powerbank är en billig och kraftfull powerbank som ståtar med 20 000 mAh. På en laddning kan du ladda upp din smartphone ungefär åtta gånger. Den är dessutom försedd med dubbla uttag så att du kan ladda flera enheter samtidigt. Signs smidiga format gör att den enkelt glider ned i handväskan, ryggan eller innerfickan. Sign har en led-indikatorer som gör att du kan hålla koll på din laddning. Den är utrustad med överhettningsskydd som även förhindrar att din elektronik tar skada om något skulle gå fel under laddningen.

Kostar från 279 kronor hos Prisjakt


24 000 mAh: Sandberg Solar Outdoor Solar laddar med solkraft

Sandberg Solar Outdoor

Sandberg Solar Outdoor Solar Powerbank 24000 ger dig mycket kraft till ett billigt pris. Batteriet laddas via usb-porten eller de inbyggda solcellerna. Du får ut ungefär nio laddningscykler för en typisk smartphone. Sandbergs powerbank är vatten-, damm- och stötsäker med IP67-certifiering, har inbyggd led-ficklampa och tre laddningsportar: usb, usb med Quickcharge och usb-c. Solcellerna gör den perfekt för den som ska ut och vandra i vildmarken.

Kostar 1 095 kronor hos Proshop


30 000 mAh: Andersson PRB 3.6 ger dig rejält med kraft

PRB 3.6

Andersson PRB 3.6 ger dig nya laddningsmöjligheter. Med en kapacitet på 30 000 mAh kan du ladda dina enheter flera gånger på en och samma laddning. Det går att ladda flera enheter på en och samma gång. PRB 3.6 har två usb-a-portar samt en usb-c-port. PRB 3.6 har även stöd för usb-pd, som automatiskt känner av hur mycket strömkraft som behövs för enheten som är ansluten och batteriet riskerar därför inte att skadas. PRB 3.6 ger dig således mycket kraft till ett billigt pris.

Kostar 499 kronor hos Netonnet


30 000 mAh: Baseus Mini JA låter dig ladda tre enheter samtidigt

Baseus

Det var inte länge sedan en powerbank med en bråkdel av dagens kapacitet kostade runt tusenlappen. Är det något som har blivit billigare så är det powerbanks!

Baseus Mini JA powerbank har en kapacitet på 30 000mAh och kommer förmodligen hålla ut längre än vad du gör. Med dubbla usb-utgångar, en usb-c utgång/ingång, lightning och micro usb-ingång kan du ladda tre enheter samtidigt. Du kan även ladda en bärbar dator via usb-c. Fyra indikatorlampor informerar dig om kvarvarande ström i kraftbanken.

Kostar från 365 kronor hos Prisjakt


20 000 mAh: Bra batterikapacitet från Xiaomi

Mi Powerbank

Xiaomis Mi Power Bank 20000 mAh 3 Pro ger dig en helt okej batterikapacitet tillsammans med tre usb-portar, vilket gör att du enkelt kan ladda dina enheter samtidigt som du laddar din powerbank. Storleken gör att du alltid kan ha den med dig i väskan eller ryggsäcken. Tack vare 45W output kan Xiaomi Mi Power Bank 20000 mAh 3 Pro ladda din bärbara dator!

Kostar 443 kronor hos Computer Salg


15 000 mAh: Solcellsladdare med inbyggt batteri

Xlayer

Xlayer Powerbank Plus 215774 är en kraftfull och robust solcellsladdare med inbyggt batteri. Solcellen laddar redan vid lågt ljus det inbyggda batteripaketet. Höljet är tillverkat för att klara av tuffare utomhusaktiviteter. Laddaren har också damm- och stänkvattenskyddad. De gummerade sidorna ger dig ett bra grepp även med blöta händer. Xlayer har integrerad ficklampa och en karbinhake som gör att du kan fästa den i exempelvis ryggsäcken eller bältet.

Kostar 517 kronor hos Computer Salg


Läs även: Stort test av powerbanks