Sedan det släpptes den 4 februari har Apex Legends nu spelats av 25 miljoner personer, varav 2 miljoner samtidigt inloggade. Spelet, som ges ut av Anthem-aktuella EA, utvecklas av Respawn Entertainment som tidigare producerat Titanfall-serien. Respawns vd Vince Zampella har med stor förtjusning följt tillströmningen av spelare till Apex Legends, och kommenterar den nya milstolpen med ett logiskt "vi hade aldrig kommit så här långt utan er spelare".

Apex Legends: Allt du behöver veta om nya succéspelet

Zampella passar också på att kasta lite mer ljus på framtiden och meddelar att en stor turnering kommer att hållas i samarbete med streamingsajten Twitch. Värdarna för de 48 största Apex Legends-kanalerna på sajten kommer att mötas i en livesänd kamp som äger rum i dag den 12 februari, och sedan fortsätter den 19 februari. Turneringen går under flaggen Twitch Rivals och börjar klockan 18.00 svensk tid. 

Twitch Rivals Apex Legends Challenge kan följas på din favoritstreamares kanal eller via Twitch egen, officiella kanal. Den är uppdelad i en europeisk och en amerikansk version. Den amerikanska tävlingen drar igång först klockan 22.00 svensk tid.

Vidare informerar Respawns vd om att man firar Alla hjärtans dag med ett gäng nya föremål som kommer att erbjudas under en begränsad tid, och att säsong 1 av Apex Legends-året sedan drar igång i mars. Du kan läsa mer om framtidsplanerna för Apex Legends på den här sidan i vår guide om spelet.