Har du förbeställt Samsungs nya flaggskeppsmobil? Då är ett skal eller fodral ett måste! Här listar vi de snyggaste och coolaste alternativen på nätet just nu.

Läs också: Här får du tag på Galaxy S10 och S10 Plus billigast just nu!


Led back cover s10

Fixa mysbelysningen i skalet

Varför köpa ett vanligt, dumt skal när det finns smarta alternativ med integrerad led-belysning? Samsungs egna Led Back Cover går att programmera själv för att till exempel få "mood light" eller personliga ljusnotifikationer för att få din uppmärksamhet vid inkommande sms eller samtal. Coolt!

Samsung Led Cover
S10
: Från 426 kronor hos Prisjakt.
S10 Plus: Från 438 kronor hos Prisjakt .


Kolfiberskal Galaxy S10

Coolt med kolfiber

Är du svag för kolfiber och vill helst täcka alla dina ägodelar i detta? Nu kan du även pryda din lur i kolfibermönster med det här skalet.

Ipaky Samsung Galaxy S10 Mobilskal TPU Kolfibertextur
S10: 149 kronor hos CDON.
S10 Plus: 139 kronor hos CDON.


Galaxy S10 Skal

Transparent som knappt syns

Galaxy S10 är redan snygg som den är, så varför dölja den i ett skal? Det här skalet är perfekt för dig som vill skydda din mobil utan att skyla den.

Case FortyFour No.1 Case
S10: 139 kronor hos CDON.
S10 Plus: 139 kronor hos CDON


Mofi

Supertunt skal

Vill du skydda din telefon utan att göra den klumpigare på något vis? Vi har svårt att se hur ett skal kan bli tunnare än detta från Mofi. Detta skal är ynka 0,9 millimeter "tjockt", men har ändå en tunn, 0,2 millimeter hög ram runt kamerorna bak för att skydda dem.

Mofi Shield
S10
: 139 kronor hos Skalhuset.
S10 Plus: 139 kronor hos Skalhuset.


Plånboksfodral Galaxy S10

Kort och lur på samma plats

Varför ha koll på både mobil och plånbok när du kan ha allt på samma ställe? Det här plånboksfodralet håller såväl kreditkort och sedlar som mobiltelefon säkra på ett stiligt och praktiskt sätt.

4smarts Urban Premium Plånboksskal
S10: 137 kronor hos Mytrendyphone.
S10 Plus: 137 kronor hos Mytrendyphone.


Skal S10 fodral

Se notiser genom fodralet

Samsungs egna Clear View-fodral med LED-lock finns så klart även till de nya Galaxy-lurarna. Här skyddar du effektivt hela mobilen, inklusive skärmen, från repor och slag samtidigt som du har full koll på nya notiser på skärmen.

Samsung Galaxy LED View
S10
: Från 426 kronor hos Prisjakt.
S10 Plus: Från 438 kronor hos Prisjakt.


Galaxy S10 Plus skal

Exklusiv look till lågt pris

Marmor har alltid varit ett exklusivt material. Nu kan du klä din Galaxy i detta igenkännbara mönster utan att det behöver kosta skjortan! Finns i svart eller vitt utförande.

Samsung Galaxy S10 Skal TPU Marmor Svart
S10
: 89 kronor hos Skalhuset.