Har du förhandsbeställt en Galaxy S10e? Då måste du ha ett snyggt skal eller fodral att pryda och skydda mobilen med. Här listar vi de snyggaste, coolaste och mest praktiska alternativen som går att köpa på nätet just nu.

Inte förbeställt din S10e än? Här hittar du den till bäst pris!

Om du istället har köpt någon av Samsungs andra nya mobiler i Galaxy-serien har vi såklart hittat schysta skal till dem också! Här hittar du snyggaste alternativen till din S10 och S10 Plus.

Observera att flera återförsäljare fortfarande kallar S10e för S10 Lite på grund av ryktesspridningen innan lansering.

led cover s10e

Skal med integrerad led-belysning

Missar du ofta inkommande sms och samtal? Då kanske ljuseffekter vid notiser kan hjälpa! Samsungs egna Led Cover-skal har programmerbar led-belysning inbyggt i skalet. Här kan du förutom notifikationer för att visa batteriprocent eller alarm även få mysbelysning. Ett skal som definitivt kommer att imponera på dina teknikintresserade kompisar!

Samsung Led Cover Samsung Galaxy S10e
Pris
: 549 kronor hos Webhallen.


S10e transparent

Låt din S10e lysa

S10e finns i massor av riktigt fina färger. Har du beställt en ursnygg ny Galaxylur vill du såklart inte gömma den i ett skal! Vill du ändå skydda mobilen mot repor och stötar är ett genomskinligt skal en bra kompromiss. Det här skalet har förstärkta hörn och är släpptestat från 2 meters höjd för att hindra att din dyrgrip skadas.

4smarts Ibiza Samsung Galaxy S10 Lite Skal - Genomskinlig
Pris
: 109 kronor hos Mytrendyphone.


Hybrid
Observera att det inte är en S10e som visas på bilden.

Hybridsskal med stativ

Behöver din mobil tåla tuffa tag? Det här hybridskalet består av två lager för att absorbera stötar. På baksidan finns dessutom en integrerad stödpinne som fungerar som stativ för till exempel filmvisning eller videosamtal.

Armor Series Hybrid Skal
Pris
: 82 kronor hos Mytrendyphone.


Silikonskals10e

Bättre grepp med silikon

Moderna mobiltelefoners smidiga och slanka design må vara snygg, men de kan göra dem lite hala att hålla i handen. Med ett silikonskal får du bättre grepp om luren, och om den i värsta fall skulle hamna i backen har du dessutom lite bättre skydd.

Samsung Original Galaxy S10E Skal Silicone Cover Svart
Pris: 259 kronor hos Skalhuset.


S10e led view

Fullt skydd och koll på notiser – samtidigt

Samsungs egna LED View-fodralet lanseras för de flesta av deras nya mobiler, och S10e är inget undantag! Förutom att det skyddar din S10e från slitage visar locket på framsidan även upp viktiga notiser såsom batteriprocent, klockslag, inkommande samtal, sms, med mera utan att du behöver öppna fodralet. Som en extra bonus är det ett plånboksfodral, så det finns plats för dina kreditkort också!

Samsung Original Galaxy S10E Fodral Led View Cover Svart
Pris: 529 kronor hos Skalhuset.se.


S10e marmor skal

Stiligt värre

S10e må vara den billigaste av Samsungs nya Galaxy-mobiler, men den är fortfarande en exklusiv mobil och bör skyddas därefter. Det här marmorskalet finns i såväl vitt som svart utförande och ger din nya lur en lyxig look, dessutom för under hundralappen!

Samsung Galaxy S10E Skal TPU Marmor Svart/Vitt
Pris
: 79 kronor i vitt och svart hos Skalhuset.