Renault Clio
Nya Renault Clio Mk5 kommer visas upp i Renaults monter på Geneve-mässan i mars. Vi har redan sett officiella bilder på den helt nya generationen, men nu bekräftar Renault att modellen också kommer i ett hybridutförande kallat E-tech.

Dessutom lär småbilen få flera avancerade körhjälpmedel. Renault skriver något kryptiskt i sitt pressmeddelande: ”Med ett antal kompletta och innovativa hjälpmedel kommer Clio att vara en pionjär när det gäller början till autonom körning i en stadsbil.

Tidigare rykten har hävdat att Renault kan presentera sina modeller Megane och Captur i plugin-hybridversioner, men det är inget som bekräftats av Renault.

Renault Twingo
Ännu mindre bilnyheter blir en ny Renault Twingo, företagets minsta modell som i dagsläget inte säljs i Sverige. Modellen ska få en uppdaterad design samt företagets nyare infotainmentsystem Renault Easy Connect.

Dacia-nyheter
Renaults märke Dacia uppdateras också, dock utan några större modellnyheter. Dacia Duster, Logan, Sandero, Lodgy och Dokker kommer i två nya färger, Fusion Red och Highland Grey, och visas dessutom med ett nytt utrustningspaket kallat Techroad. Detta finns dock redan att beskåda på Dacias hemsida.

För alla som inte är på plats i Geneve kan vi även ta del av Renaults nyheter via en liveström på denna länk, den 5 mars kl 08:15 svensk tid.