Har du spanat in Apples senaste mini-platta? Nya Ipad Mini (2019) är femte generationen av denna surfplatta i fickformat, nu med Apple Pencil-stöd. Självklart måste du ha ett snyggt skal eller fodral att pryda och skydda din nya Ipad med. Vi listar intressantaste alternativen på nätet just nu.

Har du inte köpt din surfplatta redan? Här hittar du nya Ipad Mini billigast!


Smart Cover

Klassiker från Apple skyddar skrämen

Vi kan självklart inte ha en lista över skydd för Ipad utan att inkludera Apples egna Smart Cover. Denna tidlösa design är lika funktionell som den är stilren, då detn inte bara fungerar som ett skydd för skärmen utan även kan användas som ställ om du till exempel vill se på film. Finns i orange, grått, beige och vit och passar till såväl tidigare och nuvarade Ipad Mini.

Apple Smart Cover Polyurethane Ipad Mini
Pris: 495 kronor hos Apple eller från 299 kronor hos Prisjakt.


Ipad fodral

Smart Cover-kopia skyddar hela paddan

Känner du att nästan 500 spänn är lite mycket för ett skärmskydd? Självklart finns det massor av alternativ från tredje part som har samma, eller kanske till och med lite bättre, funktionalitet. Det här fodralet från ESR har till exempel inte Smart Covers karaktäristiska vikbara lock, utan även skydd för baksidan.

ESR Yippee Ipad Mini (2019) Trifold Smart Foliofodral
Pris
: 274 kronor hos Mytrendyphone.


Ipad Mini fodral

Håll din Ipad torr

Kommer din surfplatta med största sannolikhet hamna ute på sjön någon gång under sin livstid? Ipad Mini (2019) är dessvärre inte särskillt förtjust i vatten. Ta det säkra före det osäkra med det här vattentäta fodralet.

Waterproof Tablet Case (iPad mini)
Pris
: 129 kronor hos Iphonebutiken.


Ipad Mini fodral

Barnsäkra surfplattan

Ipad Mini har länge varit det perfekta alternativet för våra yngsta Ipad-användare. Dessvärre är den här surfplattans design inte helt optimal för de minsta, bland annat är den inte mer stöttålig än andra Ipad-modeller – och med sin slimmade design är den inte heller särskillt greppvänlig. Det här supersöta fodralet råder bot på problemet. Inte nog med att Ipad Mini nu bokstavligt talat kan stå på egna ben, den blir dessutom lättare att hålla i och klarar av sporadiska smällar bättre.

Speck Iguy
Pris
: 359 kronor hos Iphonebutiken.


Ipad Mini fodral

Underhåll på bilresan

Nu behöver du inte längre utrusta din bil med entertainmentsystemet för ex antal tusenlappar, med den här Ipadhållaren är din Ipad Mini till det enda skärmen du behöver! Förutom en gennomskinlig ficka för surfplatta kommer hållaren även med fickor för snacks, reselektyr och annat som hör bilresan till.

Pris: 175 kronor hos Smarta saker.


Ipad Mini skla

Låt paddans skönhet skina igenom

Varför lägga pengar på en riktigt snygg surfplatta när du ändå ska täcka den med ett fodral? Med det här genomskinliga skalet behöver du inte skyla din Ipad Mini bara för att du vill hålla den fin och repfri. Det går dessutom jättebra att koppla Ipad till ett Smart Keyboard, även med skalet på.

ESR Yippee Clear iPad Mini (2019)
Pris
: 219 kronor hos Mytrendyphone.