Har du inte köpt din P30 eller P30 Pro än? Här hittar du P30 och P30 Pro till bäst pris!

P30 Skal

Full koll på notiser

Att skydda skärmen är viktigt, men det finns fortfarande många fördelar med att kunna ta upp mobilen och enkelt se alla notiser på en gång utan att behöva öppna ett lock var och varannan minut. Med det här fodralet slipper du kompromissa. Locket är nämligen delvis transparent, för att du ska kunna se exakt vad klockan är, batteriprocent och vad som sker utan större ansträngning.

Huawei Smart View Cover Black
P30
: 299 kronor hos Webhallen.
P30 Pro: 299 kronor hos Webhallen.


Läs mer: Så bra är P30 och P30 Pro

P30 skal

Trendigt med bra grepp

Ljusgrå textil har varit inne under en längre tid. Självklart finns möjligheten att även klä din supersnygga nya mobil i detta material. Det här skalet från Huawei själva skyddar din mobil och ger dessutom bättre grepp om luren med sin texturerade yta.

Huawei P30 PU Skal
P30: 178 kronor hos Myntrendyphone.
P30 Pro: 178 kronor hos Myntrendyphone.


P30 fodral

Slimmat plånboksfodral

Vill du ha plånbok och mobil på samma plats? Det finns massor av riktigt schyssta plånboksfodral ute på marknaden som skyddar och transporterar din lur och viktigaste kort. Till exempel det här som finns i flera olika färger och som dessutom fungerar som ställ om du vill titta på film eller ha videosamtal på din P30.

Dux Ducis Skin Pro Flipfodral
P30: 137 kronor hos Myntrendyphone.
P30 Pro: 137 kronor hos Myntrendyphone.


P30 Skal genomskinligt

Transparent men skyddande

Nya P30-serien kommer i en rad riktigt läckra färger, som Breathing Crystal och Aurora. Det kan därför kännas tråkigt att täcka över den vackra baskidan med ett skal eller fodral. Men att skydda mobilen från repor är ändå en bra idé, så varför inte få det bästa av två världar och välja ett genomskinligt skal? De här alternativen kostar dessutom inte skjortan.

Skal TPU Genomskinligt
P30: 49 kronor hos CDON.
P30 Pro: 79 kronor hos CDON.


P30 Skal

Vårfint silikonskal

Det finns en anledning till att så många skal är gjorda i silikon. Det är tunnt samtidigt som det skyddar mobilen effektivt och ger riktigt bra grepp även om de större telefonerna. I samband med lansering släppte Huawei formanpassade silikonskal till nya P30-serien. De finns i massor av fina vårfärger att pimpa din nya lur med och har en insida i mikrofiber för att skydda mobilen från repor.

Huawei P30 PU Skal
P30: 199 kronor hos Webhallen (finns i ljusblått, rött, rosa, blått, gult och svart.))
P30 Pro: 199 kronor hos Webhallen (finns i ljusblått, rött, rosa, blått, gult och svart)