Senaste uppdateringen (2019-04-29):

Samma batteri som i Galaxy S10 5g?

Enligt tidigare uppgifter kan vi få se inte mindre än fyra versioner av kommande Galaxy Note 10, bland annat en mystisk Note 10 Pro. Så här långt vet vi i stort sett ingenting om denna proffsmodell av Galaxy-Note-serien. Men nya uppgifter visar att batteriet kan växa rejält, rapporterar GSM Arena.

Enligt uppgifter till sajten kommer denna Note 10 Pro ha ett 4 500 mAh stort batteri, precis 500 mAh större än batteriet som sitter i dagens Note 9. Batteriets modellnummer (EB-BN975ABU) stämmer också bra överens med det modellnummer som hittills har sammankopplats med den omsusade Note 10 Pro, nämligen SM-N975.

Möjligen rör det här sig om samma batteri som redan sitter i 5g-modellen av Galaxy S10, som även den har ett rejält 4 500 mAh-batteri.


Tidigare (2019-04-09):

4 x Note 10?

Enligt en ny rapport från Sydkorea kommer Samsung att lansera inte färre än fyra olika modeller av Galaxy Note 10. Tanken är att två av modellerna ska ha stöd för 5g-nätet, medan de två övriga får nöja sig med 4g-uppkoppling.

Skärmstorleken sägs ligga på 6,28 respektive 6,75 tum, rapporterar GSM Arena. I den förstnämnda storleken blir det tal om tre kameror på baksidan, medan det blir fyra kameror på baksidan i den sistnämnda.

Galaxy Note 10 kommer troligtvis att lanseras i augusti eller september, så räkna med att det dyker upp ännu fler rykten under de närmaste månaderna.


Tidigare (2019-03-28):

Note 10 kan bli helt utan knappar

Samsung lanserade sin nya flaggskeppsmobil Galaxy S10 häromveckan, och nu dyker de första ryktena om nästa toppmodell upp: Galaxy Note 10.

Enligt en rapport från koreanska ET News har Samsung något helt nytt på gång för nästa Note-modell. Den påstås nämligen bli helt knappfri. Inte en enda knapp ska den ha: Ingen låsknapp, inga volymknappar, ingen Bixby-knapp.

Knapparna ska ersättas av gester och beröringssensorer, men några fler detaljer om hur det kommer fungera har ET News inte.

Rapporten påstår att Samsung kommer prova konceptet i en Galaxy A-modell innan det kommer till Note, för att se hur bra det fungerar och hur populärt det är bland användarna.

En rapport från Sam Mobile i februari påstod att Note 10 kommer få fyra kameror på baksidan, men hade inte heller några ytterligare detaljer som hur mycket optisk zoom det innebär eller något annat.

Samsung Galaxy Note 9 SM-N960F/DS 128GB Pris vid test: 6898 kr.

Bästa pris just nu: 7025 kr