Senaste uppdateringen (2019-04-09):

4 x Note 10?

Enligt en ny rapport från Sydkorea kommer Samsung att lansera inte färre än fyra olika modeller av Galaxy Note 10. Tanken är att två av modellerna ska ha stöd för 5g-nätet, medan de två övriga får nöja sig med 4g-uppkoppling.

Skärmstorleken sägs ligga på 6,28 respektive 6,75 tum, rapporterar GSM Arena. I den förstnämnda storleken blir det tal om tre kameror på baksidan, medan det blir fyra kameror på baksidan i den sistnämnda.

Galaxy Note 10 kommer troligtvis att lanseras i augusti eller september, så räkna med att det dyker upp ännu fler rykten under de närmaste månaderna.


Tidigare (2019-03-28):

Note 10 kan bli helt utan knappar

Samsung lanserade sin nya flaggskeppsmobil Galaxy S10 häromveckan, och nu dyker de första ryktena om nästa toppmodell upp: Galaxy Note 10.

Enligt en rapport från koreanska ET News har Samsung något helt nytt på gång för nästa Note-modell. Den påstås nämligen bli helt knappfri. Inte en enda knapp ska den ha: Ingen låsknapp, inga volymknappar, ingen Bixby-knapp.

Knapparna ska ersättas av gester och beröringssensorer, men några fler detaljer om hur det kommer fungera har ET News inte.

Rapporten påstår att Samsung kommer prova konceptet i en Galaxy A-modell innan det kommer till Note, för att se hur bra det fungerar och hur populärt det är bland användarna.

En rapport från Sam Mobile i februari påstod att Note 10 kommer få fyra kameror på baksidan, men hade inte heller några ytterligare detaljer som hur mycket optisk zoom det innebär eller något annat.