Du kanske trodde att vintern var på väg bort, men faktum är att winter is coming – och det med besked. I april är det nämligen dags för premiären av sista säsongen av omåttligt populära fantasiserien Game of Thrones. Här är prylarna som förgyller dagen för vilken GoT-nörd som helst, oavsett vem du tycker är rättmätig härskare på järntronen.

Game of thrones spel

Spela om saken
Det har såklart dykt upp massor av olika klassiska sällskapsspel som kombinerat sitt klassiska spelkoncept med Game of Thrones fantastiska universum. Numera kan du bland annat utmana dina vänner om vem som kan äga flest byar i Westeros, lista ut mordgåtor eller planera en strategi för att ta över hela den kända världen.

Monopol
Pris
: 379 kronor hos CDON.

Cluedo
Pris
: 368 kronor hos Spelexperten.

Risk
Pris: 413 kronor hos Spelexperten.

Catan
Pris: 488 kronor hos CDON.

Det har även födds flera helt nya spelkoncept som utgår från Game of Thrones. Till exempel det här brädspelet, eller det här kortspelet.


Game of thrones

Alla säsonger – när du vill!

Vem var egentligen Viserys Targaryen? Hur träffades Brienne of Tart och Jamie Lannister första gången? Och var tusan ligger Braavos? Så här inför en ny säsong är det ett ypperligt tillfälle att kolla igenom tidigare säsonger av serien, inte minst för att återuppväcka minnet och påminna sig själv om viktiga karaktärer, händelser och platser i serien. Serien finns såklart att streama i sin helhet på HBO Nordic, men du kan även köpa samtliga säsonger på dvd för att titta på när som helst, med eller utan internet (eller HBO Nordic-prenumeration för den delen). Nu finns de dessutom till kampanjpris!

Game of Thrones
Pris
: Just nu från 99 kronor styck eller 799 kronor för alla 7 säsonger hos CDON.


Game of Thrones mobilfodral

Pryd mobilen med bästa serien

Det finns många sätt att uttrycka sin kärlek för Game of Thrones: Ny bakgrundsbild, kläder med din favoritkaraktär eller bara prata om serien dagarna i ända. Ett annat riktigt bra tillfälle att visa upp din hängivenhet är genom att byta till ett passande mobilskal! Det finns en uppsjö av olika alternativ att välja mellan, här är några skal och fodral med GoT-tema till de senaste mobilmodellerna:

Samsung Galaxy S10 Plus: Head Case Designs
Pris
: 17,95 euro (cirka 180 kronor) hos Amazon.de.

Samsung Galaxy S10: Finoo Game of Thrones Hard Case
Pris
: 14,99 euro (cirka 150 kronor) hos Amazon.de.

Samsung S10e: Head Case Designs
Pris: 17,95 euro (cirka 180 kronor) hos Amazon.de.

Huawei P30 Pro: Binful Game of Throne Case
Pris
: 17,14 kronor hos Aliexpress.

Huawei P30: Coque Game of Throne poster phone Case
Pris
: 18,75 kronor hos Aliexpress.

Iphone XS: Game of Thrones House Banners Plånboksfodral
Pris:
289 kronor hos Fyndiq.

Iphone XS Max: Head Case Designs Official HBO Game of Thrones Dark Distressed Sigils
Pris
: 16,95 euro (cirka 170 kronor) hos Amazon.de.

Iphone XR: Head Case Designs Official HBO Game of Thrones Graphics Back Case
Pris
: 14,95 euro (cirka 150 kronor) hos Amazon.de.


Game of thrones

Miniversioner av din favoritkaraktär

Pop! har slagit igenom stort med sina små figuriner från olika popkulturella fenomen. Du känner säkert igen de här söta figurerna med överdimensionerade huvuden sedan tidigare, och självklart finns de även i form av karaktärer från Game of Thrones. De flesta viktiga karaktärerna från GoT går att få tag på i nätbutiker som Webhallen, CDON, Roliga Prylar (som passande nog har 15-40% rabatt på alla sina Game of Thrones-prylar just nu).


Usb

Usb of Thrones

Molnlagring i all ära, men ibland behövs en traditionell usb-sticka för att förflytta filerna snabbt och smidigt, till exempel när internet inte vill samarbeta. Tribe gör söta små usb-minnen på temat Game of Thrones! Här hittar vi bland annat Daenerys, Jon Snows varg Ghost och Nattkungen.

Tribe 8GB Game of Thrones High Speed 2.0 Flash Drive Memory Stick
Pris
: Från 14,07 euro (cirka 145 kronor) hos Amazon.de.

Song of ice and fire böcker

Läs böckerna av is och eld

Som alla vid det här laget säkert redan vet är tv-serien Game of Thrones baserad på George R.R. Martins bokserie A song of ice and fire, eller Sagan om is och eld på svenska. De här böckerna är om möjligt ännu mer sprängfyllda med karaktärer, platser, historia och mytologi än serien. Vill du köpa böckerna i ett samlingsset finns det för 279 kronor hos Fyndiq. Dessa finns dock enbart tillgängliga för de engelska böckerna, vill du hellre läsa dem på svenska kan du köpa var bok för sig hos till exempel Bokus.

Pssst... Visste du att R.R. Martin även skrivit en föregångare till sin bokserie som utspelar sig 300 år tidigare än Game of Thrones? Den heter Fire & Blood och finns att köpa till exempel hos Adlibris för 194 kronor.


Game of thrones drakägg

Pussla i 3d

Pussel i all ära, men de är väldans enformiga och endimensionella. Öka svårighetsgraden och utmana dig själv genom att skippa hörnbitarna och testa ett 3d pussel! De här drakäggen pusslas ihop bit för bit för att skapa Daenarys legendariska trio.

Game of Thrones Drakägg 3D-Pussel
Pris
: 209 kronor hos Coolstuff.