Uppdatering (2019-05-26):

Premiären skjuts upp tre månader

Internet har mer eller mindre kräkts på hur den första trailern av filmen om Sonic The Hedgehog ser ut, något som fick filmens regissör Jeff Fowler att tidigare meddela att filmen ska göras om.

Rätt ordenligt, verkar det som, för det tidigare premiärdatumet i november kan vi nu kasta i papperskorgen: Jeff Fowler meddelade under helgen på Twitter att premiären av filmen skjuts upp tre månader. Nytt premiärdatum blir alla hjärtans dag, alltså fredagen den 14 februari 2020.

På Twitter meddelar Fowler att teamet behöver lite mer tid för att få Sonic ”precis rätt.”


Tidigare:

Formgivarna och animatörerna på produktionsbolaget bakom nya Sonic-filmen kommer ha bråda dagar de närmaste månaderna. Trailern till filmen – som ska ha premiär i november – släpptes för några dagar sedan (se nedan) och har inte tagits emot speciellt väl av internet, om vi ska uttrycka oss milt.

Nu har filmens regissör Jeff Fowler skrivit på Twitter att budskapet har gått fram. Sonic ska göras om och ”alla på Paramount och Sega är engagerade i att göra den här figuren så bra han kan vara”.

Trailern har lett till många omtolkningar bland fans på Twitter, Reddit och andra kanaler. Fans som förfasat sig över de långa benen, de små ögonen, de många, mänskliga tänderna och de små händerna utan handskar. Till och med Sonics ursprungliga designer Naoto Ohshima har uttryckt viss oro för filmen.