Har du köpt Huaweis billigaste modell i P30-serien? P30 Lite är på många sätt ett intressant alternativ, då prislappen är riktigt låg, men forfarande har en kamera i toppklass. Självklart måste du skydda och pynta din nya mobil med ett passande skal! Här listar vi de alternativ vi tycker är mest intressanta på nätet just nu.

Har du inte köpt din P30 Lite än? I vår jämförelse uppdaterar vi kontinuerligt var du hittar Huawei P30 Lite billigast, med eller utan abonnemang!


Skal i gummi, Huawei P30 Lite, Matt Svart

Enklare blir det inte

Inget tjafs! Det här skalet i mattsvart gummi kommer inte med några onödiga krusiduller utan gör det ett skal ska helt enkelt: Skyddar din mobil. Skyddet går upp lite över skärmkanten vilket innebär att framsidan är mer skyddad från kontakt med underlaget.

Skal i gummi, Huawei P30 Lite, Matt Svart
Pris
: 49 kronor hos Fyndiq.


Smart view cover

Full koll på läget

Vill du skydda skärmen men samtidigt kunna plocka upp din P30 Lite och enkelt se alla notiser på en gång, utan att behöva öppna ett lock var och varannan minut? Med det här fodralet slipper du kompromissa. Locket är nämligen delvis transparent, så att du snabbt och smidigt kan hålla dig uppdaterad utan större ansträngning. Finns i svart, blått och rosa.

Huawei Smart View Cover
Pris
: 206 kronor hos Mytrendyphone.


Skal P30 Lite

Transparent men skyddande

Huawei P30 Lite kommer i en rad riktigt läckra färger, och det kan därför kännas tråkigt att täcka över den vackra baskidan med ett skal eller fodral. Men att skydda mobilen från repor är ändå en bra idé, så varför välja ett genomskinligt skal? Det här skalet i transparent gummi går dessutom upp en halv millimeter längs mobilens skärmkanter för att skydda glaset mot fall och repor.

Skal i genomskinligt gummi, Huawei P30 Lite
Pris
: 49 kronor hos CDON.

Läs också: Här är coolaste trådlösa laddarna till din mobil


Huawei P30 Lite plånboksfodral

Koll på luren – och korten

Med ett plånboksfodral skyddar du inte bara din mobil utan har även ett ställe att lägga de kort du använder flitigast. Den här modellen finns i svart, blått och rosa och låter dig ställa upp mobilen i lodrät läge för sträcktittning av favoritserien på språng.

Huawei P30 Lite Smart Magnet plånboksfodral
Pris
: 63 kronor hos Fyndiq.


P30 lite

För tuffa tag

Vill du att din P30 Lite ska följa med på dina äventyr utan att behöva oroa dig för eventuella skador? Då kanske det här skalet med metallram är någonting för dig. Det skyddar inte bara din mobils baksida utan även skärmen med ett lager härdat glas. Konstruktionen ska även vara designad för att stödja korrekt värmeavledning så att din lur inte blir överhettad.

Love Mei Powerful Huawei P30 Lite Hybrid Skal
Pris
: 343 kronor hos Mytrendyphone.


p30 lite skal magnetiskt

Magnetiskt ringskal

Varför välja ett ordinärt, tråkigt skal när vi kan köpa detta coola alternativ med oanade funktioner? Det här skalet har till exempel en integrerad ring på baksidan som ger bättre grepp och fungerar som ett stativ för till exempel filmvisning eller videosamtal. Baksidan är dessutom magnetisk för att göra din P30 Lite kompatibel med magnetiska hållare i till exempel bilen.

Huawei P30 Lite Ring Skal
Pris: 129 kronor hos Fyndiq.


Tunt skal P30 Lite

Supertunt men skyddande

P30 Lite har redan en riktigt slimmad och strömlinjeformad design, och det här vill vi förstås försöka behålla till varje pris. Det här skalet mäter ynka en halv millimeter i tjocklek samtidigt som det täcker precis 0,3 mm över kameralinsen för att den inte ska repas när du till exempel lägger ner mobilen på bordet.

FCOWB Bumper case P30 Lite
Pris
: 18,85 kronor hos Aliexpress.


P30 Lite skydd linser kamera

BONUS: Skydd för kameran
Precis som många andra nyare mobilmodeller är kameralinserna något upphöjda på P30 Lites baksida. Det här gör kameran extra utsatt, inte bara för fingeravtryck utan för eventuella repor när mobilen ligger med skärmen uppåt. Den här supertunna glasskivan appliceras utan lim eller tejp framför linserna för att skydda mot just detta, och är dessutom betydligt billigare än vad det kostar att laga kameran i efterhand.

Huawei P30 Lite Kamera Skydd Härdat Glas
Pris
: 69 kronor hos CDON.