Har du lagt vantarna på sprillans nya superluren Oneplus 7 eller 7 Pro? Då måste du såklart även titta på ett passande skal eller fodral till din nya mobil.

Läs även: Test av Oneplus 7 / 7 Pro

Här listar vi några av alternativen som ser intressantast ut just nu.

Stöttåligt skal oneplus 7 pro

Mobilskal för tuffa tag

Vet du med dig att din mobil kommer dratta i marken under sin livstid? Ingen fara, med ett tåligt skal skyddar du mobilen mot stötar och smällar. Som det här från Active till exempel, som inte bara skyddar baksidan utan även framsidan med hjälp av upphöjd ram runt skärmkanterna.

OnePlus 7 Pro Stöttåligt Skal med Stöd Active
Pris:
148 kronor hos CDON.


Skal Oneplus 7

Minimalistiskt men funktionellt skal

Oneplus tillverkar självklart även egna skal till sina mobiler. Till exempel det här avskalade, svarta silikonskalet som skyddar din mobil utan att krångla till det. Ytan är texturiserad för att du ska få bättre grepp om mobilen.

OnePlus Protect Case 7 Pro Sandstone
Pris: 219 kronor hos Netonnet.


Plånboksfodral

Snyggt plånboksfodral för Oneplus 7 Pro

Det finns många praktiska funktioner med ett plånboksfodral. Inte nog med att det skyddar både din mobils fram- och baksida, det ger dig även möjlighet att ha både betalkort och mobil på samma ställe! Det här fodralet är gjort i TPU-läder och finns i svart och blått utförande.

GEEMEE OnePlus 7 Pro Case
Pris
: 9,99 euro (cirka 100 kronor) hos Amazon.de.


Kortskal

Fodral med koll på korten

Vill du ha plånboken och mobilen på samma plats, men tycker plånboksfodral känns lite klumpigt? Självklart finns det även smidiga skal som låter dig bära med dig dina viktigaste kort. Det här skalet erbjuder två kortplatser, samtidigt som det skyddar din mobils baksida.

Agile ultratunn korthållare
Pris
: 138 kronor hos CDON.


Genomskinligt skal oneplus 7 pro

Transparent men skyddande

Många har dregglat över Oneplus coola design, framförallt när det kommer till färgvalen på baksidan. Ett sådant mästerverk vill du såklart inte täcka över med ett heltäckande skal, men något typ av skal är ändå att rekommendera. Det här genomskinliga skalet skyddar din mobils baksida, samtidigt som du fortfarande kan njuta av kulören på densamma till fullo.

TOPACE Case for Oneplus 7 Pro
Pris
: 6,88 euro (cirka 70 kronor) hos Amazon.de.

OnePlus 7 Pro (8GB RAM) 256GB Pris vid test: 8395 kr.

Bästa pris just nu: 7190 kr