Är du på jakt efter ett par nya trådlösa hörlurar kan vi meddela att JBL har lanserat fyra nya modeller i Live-serien, vilket innebär att de är speciellt anpassade för stadslivet.

Den billigaste modellen heter JBL LIVE 200BT och kostar 800 kronor. Här får du örontoppar i tre olika storlekar och en laddningskabel på köpet. Modellen är av typen ”in-ear” och batteritiden ligger på 10 timmar.

Näst på tur står JBL LIVE 400BT som kostar 1 300 kronor. Här får du en laddningskabel och en aux-kabel på köpet. Modellen är av typen ”on-ear” och batteritiden ligger på 24 timmar.

Den tredje modellen heter JBL LIVE 500BT och kostar 1 500 kronor. Här får du en laddningskabel och en aux-kabel på köpet. Modellen är av typen ”over-ear” och batteritiden ligger på 30 timmar.

JBL Live 650BTNC
Foto: PressbildToppmodellen i JBL:s nya Live-serie heter Live 650BTNC, där de sista bokstäverna avslöjar att hörlurarna har brusreducering.

Avslutningsvis har vi JBL LIVE 650BTNC som kostar 2 000 kronor. Här får du en laddningskabel , en aux-kabel och en väska på köpet. Modellen är av typen ”over-ear” och batteritiden ligger på 30 timmar. Här finns dessutom en speciell funktion för att stänga ute oljud från omgivningen.

Samtliga hörlurar använder sig av bluetooth och har stöd för Google Assistant och Amazon Alexa, något som innebär att du kan sköta uppspelningen med rösten. Beställer du via nätet ligger leveranstiden i skrivande stund på 3-5 arbetsdagar.