På lördag klockan 17 svensk tid möter Sverige England för att kämpa om bronset i fotbolls-VM i Frankrike. För dig som vill streama matchen på nätet visar C more mästerskapet. För den som vill kunna se alla matcher krävs abonnemanget Mycket Sport för 199 kronor i månaden. Självklart sänds även Sveriges matcher på TV4, och många matcher kan även streamas med något billigare abonnemanget C more TV 4 för 139 kr/mån.

Känns det priset lite mastigt för att enbart se fotbolls-VM i sommar? Det finns andra sätt! Med rätt vpn-tjänst kan du till exempel se världsmästerskapet från någon av public service-kanalerna i andra länder. Brittiska BBC Iplayer är en av sajterna som erbjuder tittare i landet att streama matcherna helt gratis.

Läs också: Så ser du på svensk tv på utlandssemestern!

Med hjälp av vpn kan du nämligen låtsas befinna dig inom Storbritanniens gränser och därför streama fotbolls-VM utan extra kostnad och reklam. Även om du räknar in vpn-kostnaden så kommer du betydligt billigare undan än vad du skulle betala för ett sportabonnemang.

Vi har testat massor av olika vpn-tjänster för dig som vill surfa anonymt och komma åt blockerat innehåll. Här listar vi de tjänster som presterade bäst på brittiska servrar och som vi gav högt betyg i vårt jämförande test av vpn-tjänster.

Fotbolls vm

Hotspotshield (9/10)

Snitthastighet brittisk server: 112 Mbit/s, svarstid 33 ms.
Pris: Från 32 kronor/månad beroende på abonnemang.

Ladda ner här!


Mullvad (9/10)

Snitthastighet brittisk server: 98 Mbit/s, svarstid 49 ms.
Pris: 52 kronor/månad.

Ladda ner här!


AVG Secure VPN (7/10)

Snitthastighet brittisk server: 96 Mbit/s, svarstid 30 ms.
Pris: 77 kronor/månad.

Ladda ner här!


Avast Secureline VPN (7/10)

Snitthastighet brittisk server: 96 Mbit/s, svarstid 28 ms.
Pris vid helårsabonnemang: Från 43 kronor/månad beroende på abonnemang.

Testa gratis i en vecka här!


Dold.se (8/10)

Snitthastighet brittisk server: 82 Mbit/s, svarstid 72 ms.
Pris vid månadsbetalning: Från 37 kronor/månad beroende på abonnemang.

Ladda ner här!