Powerstation Hub är en portabel laddstation som klarar att ladda upp fyra prylar samtidigt från två usb-a-portar (en 15 watt och en fem watt stark), en usb-c-port (med stöd för 18 watt och usb-c power delivery) samt – som kronan på verket – en fem watt stark trådlös qi-laddare på toppen.

Inte heller på resande fot gör Powerstation Hub bort sig. Med i paketet medföljer adaptrar som enkelt byts ut, för platser som EU, England, USA, Kina och Australien.

Powerstation Hub agerar också powerbank med ett 6 000 mAh stort inbyggt batteri, som torde räcka för att ladda upp en telefon åtminstone ett par gånger när vi är för långt från ett eluttag.

Det låter med andra ord som att laddningen är säkrad för resan, eller för hemmet. Krisar det räcker 18 watt usb-c pd-laddning även för att ladda upp en modern Macbook, Macbook Air eller Macbook Pro samt pc-datorer med usb-c-kontakt, även om det går långsamt.

För all annan laddning är det här dock en mångsidig liten laddstation. Powerstation Hub släpps till försäljning via svenska återförsäljare ”senare i sommar”, till ett pris om 995 kronor.